2777
2789
عنوان

📌. 22.بچه های ترم قبلی نینی سایت خیلی بهتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 33 پست
سلام  اون موقع ها  مثل الان نبود  من کلا تو سایت دو تا دوست دارم  مثل الانیا ...

📌. سلام. همینطوره که میگین. ولی الان سایت یه جور شلوغ شده که اصن تاپیک دیده نمیشه متاسفانه

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

من از ۹۳ اینجام واقعا خیلی فضا تغییر کرده.الان احساس میکنم چون همه گروه سنی هست اینجوری شده.چون یه گوشی اندوریدهست و نت واسه دسترسی همه راحت تر شده. من خودم اونموقع ها گوشی لمسی نداشتم با سیستم و اینترنت خونه میومدم.واقعا اون موقع ها بچها راهنمایی میکردن الان تا یچیز بگی حداقل ۲نفر پیدا میشن کلتو از جا بکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا هر چی بگی یکی هست برخلاف نظر بده جالبه یه کاربری هایی هستند در هر حالتی با بچه آوردن مخالفن طرف میگه خداروشکر وضع زندگیمون خوبه میتونیم خرج یه بچه رو بدیم میبینن حرفی برای گفتن و مخالفت کردن نمونده میگن بچه برا چیته؟😐 من موندم اینایی که انقد از بچه بدشون میاد چرا تو سایت بارداری و فرزند پروری هستند...

🥰😍