2777
2789
عنوان

📌. 22.بچه های ترم قبلی نینی سایت خیلی بهتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 33 پست
📌. سلام. خوبی صبح بخیر 📌. شکر، یه چند وقت دیگه میام برا تسویه حساب با نینی سایت. 😁

تسویه حساب چی پسر گل 😅چیشده نبینم غمتو البته من پیگیر همه نیستم دیدم عزیزی گفتم ببینم چیشده 

اقاهستم🚫.      💔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسویه حساب چی پسر گل 😅چیشده نبینم غمتو البته من پیگیر همه نیستم دیدم عزیزی گفتم ببینم چیشده 

📌. نه باو، چه غمی. هر چیزی یه فراز و فرود داره. این سایتو میبینی؟ سایت خوبیه ولی شخصی سازی نیست. تاپیک خوب کم نداره ولی نگاه کن چیا شده پربازدید؟ 

📌. توی همین سایت اینقدر تاپیک خوب و مفید هست که احتمالا دیدی، ترجیح میدم که توی یه فضای دیگه، بشینم و خامو‌ش اونا رو بخونم. 

📌. میدونی، اینجا شبیه فضای ablo هست. بیشتریا، دنبال Show هستن. من چون توی فضای وبلاگ بزرگ شدم، ترجیح میدم تاپیک کاربرایی که می‌شناسم رو دنبال کنم. 

📌. حتما دیدی دیگه، هر کی میاد سهم خودشو از اینجا میگیره و میره. آخر سر همین میشه. این نینی بارها هستن که چون کارشون مدیریت سایت هست، با کاربرا تعامل دارن و گرنه یکی مثل من ترجیح‌ش اینه که به جای تاپیک های پربازدید الکی، اون تاپیک های خوب رو بخونه و یا پیداشون کنه. و اونا رو آرشیو کنه. 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
📌. نه باو، چه غمی. هر چیزی یه فراز و فرود داره. این سایتو میبینی؟ سایت خوبیه ولی شخصی سازی نیست. تا ...

ببین فکر کردی چرا این سایت آنقدر معروفه همه میان اینجا وسعی میکنن باشن چون بخاطر همین شو من بازیا هستش وگرنه اصلا کسی زیاد اهمیت نمیده دنبال تاپیک مفید  باشه 

اقاهستم🚫.      💔😔
ببین فکر کردی چرا این سایت آنقدر معروفه همه میان اینجا وسعی میکنن باشن چون بخاطر همین شو من بازیا هس ...

📌. ببین، یه موقع هست که آدم دنبال وقت پرکردنه. منم بودم. اتفاقا بخاطر یه مسئله ای که داشتم عضو شدم و کمک هم گرفتم و دوستان خوبی هم راهنماییم کردن. 

📌. ولی ،حالا شاید ندیدی، اون تاپیک تایپ اکانت قدیمی منو نگاه کن، صحبتی که با نینی یار داشتم. اینجا معروف و بزرگه، کاملا درسته و خب اینقدر بزرگ شده که کنترل یه چیزایی درش سخت شده و همین باعث یه سری چیزا میشه. من قبلا خیلی توی سایت میگشتم. این کاربر "ازسارابپرس" ، میتونم بگم نسخه قبلی من بودم و اینقدر از این نینی یار 5 سوال پرسیدم که شده بودم گاو پیشونی سفید. یعنی یه چیزایی من تو این سایت دیدم که بماند. 

📌. یعنی میخوام بگم نگاه نکن یکی تاپیک زده که یکی بهم درخواست دوستی داد واویلا!!!! اینجا یه عمق عجیبی داره. شما رو نمیدونم چن نفر درخواست دادن ولی یه کاربر آقا بودن  فهرست‌ش خیلی طولانی بود. یه چیز میگم یه چیز میشنوی، ولی نینی یار میدونی چی میگه؟ میگه اینارو نگین چون باعت سو استفاده است، تازه اینا چیزایی هست که مثل کف رو آب هست و قابل دیدنه. 

📌. من که به شخصی سازی فکر می‌کنم.

📌. بهرحال ممنون. و مراقب کاربریتون باشین. . 

🌹

📌. ببین، یه موقع هست که آدم دنبال وقت پرکردنه. منم بودم. اتفاقا بخاطر یه مسئله ای که داشتم عضو شدم ...

بله باهات موافقم عزیز درس میگی شخصی سازی وتم درستی باید اینجا اعمال بشه. ودر بعضی موارد واقعا اینجا بد هست. مشکلاتی حتی خود نیتی یار ها دارن 

اقاهستم🚫.      💔😔
بله باهات موافقم عزیز درس میگی شخصی سازی وتم درستی باید اینجا اعمال بشه. ودر بعضی موارد واقعا اینجا ...

📌. یس 👌. 

راستی بهت گفته بودی خواننده خاموش بودی تازه اکانت زدی نگفته بودی قبلا هم اینجا بودی وفعالیت داشتی&nb ...

📌. خب من از 1400 اینجام. و این 

4 اکانت رسمی

7 اکانت غیر رسمی منه، اون 3 تای دیگه برای بازگشت اینا بود. 

اینم آرشیوم هست

📌. کلا من آرشیو رو دوست دارم. تاپیک هام هم اون اوایل دسته بندی میکردم. حدود یه 8،9 ماهی نبودم. و خودم نخواستم. راستش، گفتم دیگه، ترم آخری نینی سایتم. باید امضاهامو جمع کنم برم تسویه حساب 😂

📌. خب من از 1400 اینجام. و این  4 اکانت رسمی 7 اکانت غیر رسمی منه، اون 3 تای دیگه برای بازگش ...

نه اتفاقا تو بمون آدمای مثل تو برای اینجا مفید هستن حدو حدود میدونن قوانین رعایت میکنن. نظر درست ومفید میدن 

اقاهستم🚫.      💔😔
نه اتفاقا تو بمون آدمای مثل تو برای اینجا مفید هستن حدو حدود میدونن قوانین رعایت میکنن. نظر درست ومف ...

📌. ممنونم. نظر لطفتونه 🌹

متاسفانه الان تا یکی تاپیک میزنه و مشکلشو با شوهرش میگه اکثرا میگن تا بچه نداری طلاق بگیر و این چه شوهر کردنی بود و از این حرف ها 

واقعا نمی‌دونم چرا از عواقب صحبت هاشون نمیترسن که اینقدر راحت راه حل طلاق میدن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

سلام  اون موقع ها  مثل الان نبود  من کلا تو سایت دو تا دوست دارم  مثل الانیا ...

الهی که دامنتون سبز بشه به زودی ❤️🥰

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!