2777
2789
عنوان

چقد مردای قدیم بهتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما مهربون وبا اصالتید والا مدتهاست اینجا عضوم هر چی دوست پیدا کردم یکیشون اینجوری حالم رو نپرس ...

اشتباه نکن خانم من دوستامو میبینم نگاه میکنم بررسی میکنم بعد حال احوال میپرسم وگرنه همبن چند وقته پیش، با یه اقا دعوام شد به خاطر کاراش واین که با مارهبریه زن اومده بود حرفایی میزد کارمون به فوش فوش، کاری رسید. این آقا هم آدم خوبیه تاحالا ندیدم حرف بی احترامی به کسیبزنه همیشه مودب بوده البته دوستانی دارم اینجا مثل ایشون. بعدشم شما به بنده خیلی لطف دارین سرتون سلامت 🌷

اقاهستم🚫.      💔😔
نبینم غمگین باشی  باز چی شده؟

هیچی بابا داداش آدمای روزگار. این تاپیکم  دیدم باز ناراحت شدم گفتم چقدر بعضیا نامردن زورشون به جنس مخالف رسیده اذیت میکنن

اقاهستم🚫.      💔😔
اشتباه نکن خانم من دوستامو میبینم نگاه میکنم بررسی میکنم بعد حال احوال میپرسم وگرنه همبن چند وقته پی ...

خوب منم بی ادب نبودم ولی این به اصطلاح دوستان خیلی در حقم جفا کردند   

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
هیچی بابا داداش آدمای روزگار. این تاپیکم  دیدم باز ناراحت شدم گفتم چقدر بعضیا نامردن زورشون به ...

استارتر گرامی باید به حراست دانشگاه اطلاع دهند 

قطعا با اون افراد برخورد خواهد شد 

استارتر گرامی باید به حراست دانشگاه اطلاع دهند  قطعا با اون افراد برخورد خواهد شد

آره خب اون میشه قانون اطلاع دادن ویرخورد کردم آما بديش اینه بعضیا ذاتشون اینه نامردن 

اقاهستم🚫.      💔😔