2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه شو داشتم  دندونات سنگینن و بی حس میشن  عذا ک میخوری دادت در میاد

دقیقا هفته اولش ایطوریه😢😢😢

حالا فردا صبح مسکن میگیرم

من وقتی برگشتم از مطب دکتر فکر میکردم مسکن دارم تو خونه ولی دیدم تمومه

من خودم از بس آدم فکری هستم ک حد نداره  اما توصیه میکنم فکرت رو از همسرت برداری و ب فکر خودت و ...

نه عزیز خانه دارم ازصبح تاشب بشوروبه مدرسه ی بچه ها درساشون میرسم ازاون ورخیانتای همسرم توانموبیشترمی گیره همش عصبیم بچه هام خیلی ناراحتن ازم نمی تونم خودمواروم کنم

دقیقا هفته اولش ایطوریه😢😢😢 حالا فردا صبح مسکن میگیرم من وقتی برگشتم از مطب دکتر فکر میکردم مسکن ...

منم امشب رفتم مطب واسه جراحی لاغری 

ی خانومه رو دیدم ک عمل کرده بود و نفس نفس میزد 

فرار کردم اومدم بیرون 

آدم یا باید رنج زیبایی رو بکشه یا زجر زشتی 

ماشین نداره  هی خواهر دلم خون از این زندگی

موتور هم نداره ؟ اصلا خودش تو فکر هست ؟ یا بی خیال

همین تاپیک قبلی داشتم از بی شوهری مینالیدم .اگه مرد خوبیه اذیت نکن خودتو زیاد 

شوهرت میدونه ک میدونی ؟

اره میدونه خیلی بی ادبه میگه نخواستی بروخونه ی بابات من همینم توحق نداری توکارام دخالت کنی

همش فکرمی کنم تااخرعمرم چطوری تنهاوبی کس باشم

زن دلش تکیه گاه می خوادکسی که هواسش بهش باشه

منم امشب رفتم مطب واسه جراحی لاغری  ی خانومه رو دیدم ک عمل کرده بود و نفس نفس میزد  فرار ...

من یه کوچولو نا مرتب بودن خاستم کامپوزیت کنم یا لمینت ولی خب گفتم برم ارتودنسی کنم و مراقبت کنم خودشون بصورت طبیعی صاف و مرتب و خوشگل باشن  الانا هم دنبال یه دکتر خوب برا عمل بینی ام  

موتور هم نداره ؟ اصلا خودش تو فکر هست ؟ یا بی خیال همین تاپیک قبلی داشتم از بی شوهری مینالیدم .ا ...

ن نداره 

بیخیال عصبی وحشی 

توروخدا به هر مردی بله نده خودتو بدبخت نکن 

من شدم یه بیمار روانی