2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۴ نفره ۸۸۰ بود رفتیم سوپر مارکت خرید کردیم فقط گفت ۱۰۰ تومن به جز کالا برگ باید تو حسابتون باشه 

فروشگاه خرید نکنید مثلا کوروش چون به ما گفتن اول یه تومن خرید کنید از خودمون بعد کالا برگ 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
چقدر خوب کدوم فروشگاه؟

ما خرم اباد لرستان هستیم

حتی گفت میتونید تا جایی که نیازتونه خرید کنید هرچی هم ازش موند بزارید چند روز دیگه بیاید خرید بزنید 

گفت تا ۱۷ اردیبهشتم اعتبار دارن تا ۳ ماه میریزن و اینکه بجز ۳۰ هزار تومن هیچ مبلغی ازتون کسر نمیشه

ب ما ندادن از ساعت ۹ شب تا الان برخط ۰۲۱۶۳۶۹ زنگ زدم هنوز پشت خطم شوهرم خابه گقتم بخاب نوبت شد بید ...

ما هم بهمون تعلق نگرفته.به همه تعلق نمیگیره خودتو علاف نکن

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

چه جالب . از کجا میفهمن این پول تو حساب پوله فجرانه است؟به حساب هرکسی جدا میزنن یا به حساب سرپرست خا ...

یا خطی ک به اسم سرپرست هست کد ستاره۵۰۰ستاره۱۴۶۳مربع بزن بعد گزینه‌۱بزن‌بعد کدملی سرپرست بهت نشون میده براتون واریز شده یانه