2777
2789

این ماه واسه ماهایی که یارانه مونو کالا برگ کرده بودیم نمیاد 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
کی به شما خبر داد!!؟

بچه های بالا🤣🤣کافینت دارم از خبرا که اینطور میرسه که این ماه نمیدن ماه بعد برا همه مجدد تبدیل میشه به پول 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گفتن این ۲۲۰ تونن با کالا برگ نبست کالافجر 

منم که گفتم عزیزم کسایی که یارانه شون کالابرگی هست فجرانه منظورم نبود

از اقوام ما کسایی که تو بهمن از فجرانه استفاده کردند یارانه رو کامل ریختن.. ولی من خودم حدس میزدم که ماه بعد یعنی اسفند کم میکنن... چون دولت گفته بود اعتبار 220 تومانی و برای مقدار مشخصی از 11 کالای نامبرده شده.. این فقط مثل یه تخفیف بود البته به نظر من  . آخه اینجا کارشناس زیاده.. جسارت نکرده باشم😂

از اقوام ما کسایی که تو بهمن از فجرانه استفاده کردند یارانه رو کامل ریختن.. ولی من خودم حدس میزدم که ...

عزیزم فجرانه رو نمیگم تاپیک که کاملا واضحه درضمن حدستون صحیح نمیباشد چون که تا اردیبهشت این فجرانه رو میدن و مازاد بر یارانه هست البته فقط به دهک های  یک تا هفت اگه کسی کارتش شارژ نشده یعنی دهکش بالاس

خب یارانه ما روهم ندادن 😕

شما که یارانه تونو ندادن و پولی بوده اگه فجرانه گرفتین پس دهکتون بین ۵تا۷ هست و فردا یارانه تون واریز میشه ازین به بعد هم روزهای سی هر ماه یاانه تون میاد اما اگه فجرانه براتون نیومده پس دهکتون بالای  ۷ هست بازم روزای سی هرماه بهتون یارانه میدن اما دیگه فجرانه بهتون تعلق نمیگیره دهک های پایین تر از ۵ روزای ۲۵ هرماه یارانه شون واریز میشه