2777
2789
عنوان

دکتر خوب قلب اردبیل

631 بازدید | 11 پست

سلام کسی دکتر خوب قلب میشناسه تو اردبیل؟ممنون میشم بگین برای مشکل دریچه قلب
اگه غیر اینا میشناسین یا فکرمیکنین یکی دیه بهتره بگین لطفا ممنون

دکتر
دوست کامی- کرامت پناه-امیرعجم-امین عطایی -ظفرمند-نجاتی
کدومشون بهترن؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
دکتر دوست کامی
0
0%
دکتر کرامت پناه
0
0%
دکتر امیرعجم
0
0%
دکتر عطایی
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اقا هستن

اهان

اخه داییم مشکل داره ولی فکر کنم دکترش خانوم بود باز دقیق نمیدونم فردا میپرسم ازش براتون چون اون اردبیله 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
سلام عزیزم اره پرسیدم همون امیرعجم ک خانومه  هم دکتر داییم هم بابابزرگم همینه

ممنونم ک پرسیدی چند بار دکترمو عوض کردم دکتر اخری همین خانم امیرعجم بود دارم نسخه ای که دادن رو مصرف میکنم
دکتر خوبیه ؟چند ساله تحت درمانن؟

ممنونم ک پرسیدی چند بار دکترمو عوض کردم دکتر اخری همین خانم امیرعجم بود دارم نسخه ای که دادن رو مصرف ...

والا میگن دکتر خوبیه 

پدربزرگم ک‌خیییللللیییی ساله 

داییمم هرجا رفته بود تو همون اردبیل گفته بودن باید عمل کنی و اینا این خانومه گفت نیاز نیست و دارو داده مثل اینکه بهتره اوضاعش 

باز دقیق نمیدونم چطوره 

ولی اینا راضین 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

دوست کامی فقط دنبال رکورد شکستنه زر و زر فنر میده واسه رگی ک میشه با دارو بازش کرد . شخصیتشم صفره افتضاحه کلا میپره ب آدم 

همچنین دکتری ی قرون نمی ارزه . بخاطر کندن پول از بیمه و رکورددار شدن تو عمل مردمو بدبخت میکنه. سمتش نرید آگاه باشید