2777
2789

دخترم یکسالش شده غذای سفره میخوره میخوام از این ب بعد با روغن کنجد غذا بپزم 

نمیدونم کدوم برند معتبرتر و سالم تره 

خانمی که واکسنش زد تو بهداشت گفت از این روغنگیریا روعن نگیر واسه بچه تصفیه نشده است 

گفت کارخونه ای بگیرم 

نمیدونم چیکار کنم😕

روغن کنجد اصلا روغن خوبی نیست اگه میکیری روغن ارده ی کنجد بگیر‌ من خودم از غرفه برکت پیله چیان از باسلام میگیرم راضی ام و اصلا و ابدا به شخصه به کارخونه ای ها یک درصد هم اعتماد ندارم!اما روغن ارده کنحد شابلی یزدی هم عاالیه ولی بیش از اندازه گرون میده دیگه

اللهم صل علی محمد وآل محمد

استارتر من چندبار ازت پرسیدم گلم لطفا جواب بده خیلی مهمه

شما علت ریزش موهات چی بوده ک میخک رویش اورد مثلا هورمونی یا کمبود ویتامین ؟ کف سرت هم مشخص شده بود ؟ چندماه و هفته ای چندبار و چندساعت میخک میزدی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن کنجد اصلا روغن خوبی نیست اگه میکیری روغن ارده ی کنجد بگیر‌ من خودم از غرفه برکت پیله چیان از با ...

ممنونم عزیزم که جواب دادی 

روغن خوبی نیست یعنی مضره؟؟ 

استارتر من چندبار ازت پرسیدم گلم لطفا جواب بده خیلی مهمه شما علت ریزش موهات چی بوده ک میخک رویش اور ...

عزیزم هورمونی نبود

سه چهار ماه بعد زایمانم و تو دوران شیردهی ریزش گرفتم که رزماری و گزنه و میخک عالی بود 

هفته ای سه بار کافیه در حد بیست دقیقه قبل حمام 

چون میخک خیلییی گرمه بیشتر از دو سه بار در هفته اونم در حد یک ربع بیست دقیقه نزار چون نتیجه عکس میده 

سدر و سرکه سیب هم خیلی خوبه من یک هفته هر روز میزاشتم رو سرم واسه کاهش چربی کف سرم بعد ده روز بدیم کلی بیبی هیر در آوردم ،قسمت شقیقه هام تا جلو پیشانیم پر مو شده بود 

عزیزم هورمونی نبود سه چهار ماه بعد زایمانم و تو دوران شیردهی ریزش گرفتم که رزماری و گزنه و میخک عال ...

اها پس از شیردهی بوده مال شیردهی راحت تردرمیاد ب نسبت بقیه ریزشا مخصوصا هورمونی 

گلم رزماری گزنه میخکو سه تاشو باهم میجوشوندی میزدی یا جدا ؟؟ 

میخکو چندماه زدی و هفته ای چندبار ؟؟

عهههه چ جالب مگه سدر و سرکه هم رویش مو میاره مطمینی بخاطر میخک نبوده موهای جدید دراومده ؟؟چون میخکو خیلی برا رویش میگن 

راستی گلم اگر شیرده هستی گزنه و رزماری و میخک دی اچ تی بلاکره میگن تو بارداری و شیردهی نزنید میتونی از تقوبت کننده های دیگه هم استفاده کنی مثلا زرده تخم نرغ و نخود خام هم خیای برا ریزش بعد زایمان ازقدیم توصیه میکنن 

دوالی سه تا زرده تخم مرغ با یه مشت نخود ابگوشتی که از شب قبلخیسوندی اول قشنگ نخود بکوب با یه فنجون اب بعد بزارتو غذا ساز حالت پوره بشه بعد زرده رو اضافه کن و دوقاشق روغن زیتون اینو فقط ب ریشه های موهات بزن بزار حداقل ۴ ساعت بمونه بعد بشور خیلی قوت میده به سرت بعد زایمان و ریزشتو قطع میکنه با همون یکی دوبارم اثرمیذاره فقط سختیش شستنشه 

الان شما از این غرفه باسلام روغن ارده کنجد میگیرین؟ مزه خاصی داره یا بوش میگیرن؟

بوی حلوا ارده میده اما ما دیکه به مزش عا ت داریم تو غذا یک کمی بو میده ولی خیلی نیست که مشخص بشه من روغن ارده کنحد میگیرم تمام روغن گیری ها هم دارن

الان شما از این غرفه باسلام روغن ارده کنجد میگیرین؟ مزه خاصی داره یا بوش میگیرن؟

بوی حلوا ارده میده اما ما دیکه به مزش عا ت داریم تو غذا یک کمی بو میده ولی خیلی نیست که مشخص بشه من روغن ارده کنحد میگیرم تمام روغن گیری ها هم دارن

اها پس از شیردهی بوده مال شیردهی راحت تردرمیاد ب نسبت بقیه ریزشا مخصوصا هورمونی  گلم رزماری گز ...

عزیزم اللن دیگه شیر نمیدم بعد از قطع شیردهیم این ماسکارو زدم 

آره از هر کدوم یک قاشق میریختم تو قابلمه یک ربع باید بجوشه بیشتر نشه بعد ک سرد شد اسپری کن روی موهات و فرق سرت 

اون اول هم قبل اینکه بریزی داخل قابلمه تو سبد آبکش بریز از زیر آب رد کن ک خاکش از بین بره 

و بیشتر از ۲۰ دقیقه رو موهات نباشه چون همشون گرمن

به غیر از سدر و سرکه سیب من اون تا دو ساعتم رو موهام گذاشتم نرم و براق میکنه موهارو دیرتر چرب میشه

قشنگ پاکسازی کف سره انگار ریشه موهات نفس میکشه 

میخک دو سه بار در هفته اسپری میکردم رو موهام بعد ۲۰ دقیقه هم حمام دیگه بیشتر از این یادم نیس 

و یک چیز دیگه میخک نجوشون 

عصاره میخک با جوشیدن به دست نمیاد این یکی از بلاگرای مو گفت 

ببین هفت هشت دونه میخک بنداز تو یک شیشه مثل شیشه مربا دوتا لیوان آب بریز سرش ،درش ببند 

چهار روز بزار یک گوشه تاریک 

مثلا ته کابینت بعد چهار روز حسابی عصارش در اومده بعدش بریز تو اسپری و به مدت یک هفته قابل استفاده است 

سلام عزیزم خوب هستین؟؟..ببخشید دیرم درباره ریمو ابرو تاپیک داشتین...شما انجام دادین؟؟راضی بودین..من ...

آره عزیزم تک جلسه ای هم انجام دادم بعدم ترمیم کننده خارجی زدم اسمش یادم نیس 

بعد پنج ماهم الان دوبار میکروبلید زدم واقعا جایی ک رفتم عالی بود نه پوستم خراب شد نه ریزش ابرو گرفتم