سلام.من یه سالی میشه وسواس شستشو دارم و هر روز هم داره بدتر میشه که باعث شده من افسردگی شدید بگیرم و منزوی بشم.همش میترسم مریضی بگیرم.باید اول به روانشناس مراجعه کنم یا روانپزشک؟ کسی بوده مثل من خوب شده باشه؟
ببین دارو ضررش خیلی بیشتره اگهحالت بده بروروانشناس منم پیش روانشناس میرم و حالم اوکی میشه
خواهر بعضی وقتا اونقدر حالم بد میشه که آرزوی مرگ خودم میکنم.بعضی وقتا ۱۰بار دستامو با صابون میشورم.داغون شده پوستم.افسردگی گرفتم لاغر لاغر شدم.هیچ امیدی به فردام ندارم دچار روزمرگی شدم کاش حالم خوب میشد.😔
من خودم شوهرم کثیف ترین مرد عالمه.از عمد کارایی میکنه که منو اذیت کنه اما نمیدونه باعث میشه من بدتر ...
😶
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ترس از بیماری.مثلن اگه خواستم بعد کسی برم دستشویی باید دستشویی رو با آب داغ بشورم.میترسم بیماری بگیرم
یا خیلی حرکات رو مخ دیگه .با اینکه کلی تحقیق کردم و کلی اطلاعات کسب کردم که بیماری ها راه های انتقالشون چیه اما ناخودآگاهم منو مجبور به رفتار وسواسی میکنه. وسواسم خیلی قویه نمیتونم شکستش بدم😔😭