2777
2789
عنوان

به من کسی نگفت

111 بازدید | 5 پست

‏به من کسی نگفت!

شایدم گفت من کر بودم! 

ولی من به شما میگم: 

اگه در بازه ۱۸ تا ۲۵ و حتی کمتر و‌ بیشتر هستین خودتونو‌ از همه بیشتر دوست داشته باشین، نذارین کسی حتی یک ثانیه از زندگیتونو ازتون بگیره! به فکر خودتون و پیشرفتتون باشین، آدما رو راحت کنار بذارین دنیا به آخر نرسیده و ‏همون آدمی که الان فکر میکنید اگه بره می میرید و از تصور نبودنش نفستون بند میاد، بعدا از فکر به اینکه اصلا چرا بین این همه آدم با همچین شخص اشتباهی بودین نفستون بند میاد… 

کاری نکنین که وقتی نزدیک ۳۰ میشید و تازه متوجه اهمیت سال های جونیتون میشین بفهمید عمرتونو حروم کردین...

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🖤

ولی من میگم توی هرسنی که هستین اولویت تون خودتون باشین چه 1 سالتون باشه چه 100 سال

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خوب گفتین اما نکته و اشکال ما آدما رو خودتون تو خط آخر اشاره کردین ☺️ :

کاری نکنین که وقتی نزدیک ۳۰ میشید و تازه متوجه اهمیت سال های جونیتون میشین!

یعنی متاسفانه همه‌مون دیر می‌فهمیم ! چه ما پسرا ، چه شما خانوما ! 

افسوس که در جوانی نمی‌دانیم و در پیری نمی‌توانیم !

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتین اما نکته و اشکال ما آدما رو خودتون تو خط آخر اشاره کردین ☺️ : کاری نکنین که وقتی نزدیک ۳ ...

حق 

ولی هر چقد زود تر درکش کنیم با به نفعه مونه

حق  ولی هر چقد زود تر درکش کنیم با به نفعه مونه

درسته 👍 اما مشکل اینه جوون از یه طرف خودش نمی‌دونه! از اون طرفم اگه کسی بهش بگه گوش نمی‌کنه که !☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
درسته 👍 اما مشکل اینه جوون از یه طرف خودش نمی‌دونه! از اون طرفم اگه کسی بهش بگه گوش نمی‌کنه که !☺️

بیشتر مردم بعد ۱۸ سالگی عاقل میشن

واز او گذشته باید ارزش پول تو زندگی رو درک کرد