2777
2789
عنوان

من از زندگیش رفتم چون...🤍

200 بازدید | 10 پست

من رفتم چون نمیدونستم بمونم چون تو زن گرفتی دیگه تنها کسی که باید یه کاری میکرد پا میزاشت رو دل بی صاحابش من بودم 

گفتی دوسش نداری گفتی سنتیه گفتی بیا دوست بمونیم گفتی دوستت دارم کسی نمیفهمه گفتی بابام سکته میکنه خرابش کنم گفتی دلخوشیت منم تو این زندگی ...

من به تنها کسی که فکر کردم زنت بود اون دخترم بدبخته مثل من نمیخوام بد کنم با هم جنس خودم عذاب وجدان میکشتم که دستتو میگیرم که داری باهاش بد رفتاری میکنی همش فکر میکنم تقصیر منه من میرم شاید مهرش به دلت افتاد بچه های خوشگل بامزه اوردین اسمشو گذاشتی جانا 🙂دختر خوشگلیه دوستتم داره اینجوری که معلومه... من چی کارم دیگه این وسط 

نمیتونم بهت پیام بدم دلم پر میکشه واسه صدات بغلت میام اینجا حرف میزنم بلکه خالی شم 

حتی اگه سخت باشه مطمئنم کار درست همینه و هیچوقت پشیمون نمیشم🙂

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍

افرین

منم اکس لاشیم عقد کرد منتهی من نگفتم الهی خوشبخت بشی

میگم الهی قلبت هزاران بار بشکنه ک قلبم هزار تیکه شد 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین منم اکس لاشیم عقد کرد منتهی من نگفتم الهی خوشبخت بشی میگم الهی قلبت هزاران بار بشکنه ک قلبم ...

دلم نمیاد اخه گفتم نمیبخشمت بهم دروغ گفتی گفت میره خواستگاری ولی فرمالیتس بخاطر بابامه من که نمیخام 

یهو اومد گفت 20 روز دیگه عروسیه 

دلم نمیاد اخه گفتم نمیبخشمت بهم دروغ گفتی گفت میره خواستگاری ولی فرمالیتس بخاطر بابامه من که نمیخام& ...

ببین چقدر عنه طرف مقابل تو ک هم اون بدبختو گرفته همم تورو میخواد پیشش نگهداره

توام ساده ک بجای ریدن بهش داری نانه فدایت شوم مینویسی

دوست داشتن کیلو چند دختر وقتی طرفت لاشیه

ریدم بهش ولی ... هعی

همینههه

افرین

چیه دل سوزوندن برا ی ادم لاشی 

عه عه ۲۰ روز دیگ عروسیشه بعد بتو میگه بیا باهم دوست بمونیم؟؟

بگو بلاخ عزیزم بیلااخخ 

همینههه افرین چیه دل سوزوندن برا ی ادم لاشی  عه عه ۲۰ روز دیگ عروسیشه بعد بتو میگه بیا باهم ...

اوهوم دیگه تموم شد دلم برا همه چیش تنگ میشه ولی 🍑 لقش