2777
2789
عنوان

کسی بوده بعد مصرف راکوتان باز هم جوش بزنه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 20 پست
منم داکسی سایکلین خوردم عزیزم بعد از قطع قرص بازم جوش میزنم متاسفانه شما به شیرینی جات و ادویه هم حس ...

به تندی

روبالشتی بشور 

و اب روزی ۸ لیوان

خاکشیر بخور

ببین راکوتان مساوی با کبد نابود شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تندی روبالشتی بشور  و اب روزی ۸ لیوان خاکشیر بخور ببین راکوتان مساوی با کبد نابود شده

میدونم کبد خراب می‌کنه بخاطر این گفتم اول همه راه هارو برم بعد برم سراغ راکوتان اونم از سر اجبار همیشه آب می‌خوام رو بالشتتمم می‌شورم بخدا 

عرق کاسنی و شاطره باید ناشتا خورد یا چه وقت ؟

تو نت بزنی دقیق تره توضیح میده ولی خواهرم صبح ناشتا میخوره اگه حیلی اوضاع وخینه شب قبل خواب هم بخور

مقدارش هم بستگی به غلظت عرق داره از عطاری که خرید بپرس بگو برای جوش میخام خودش میگه بهت

اگه کبدت مشکل نداره راکوتان هم‌میتونی بخوری

بنظرم

عرق کاسنی شاطره رو بخور اولش نترس چون صورتت بدتر میریزه بیرون چون داره کبدتو تمیز میکنه

همزمان هم پودر موبر طبیعی(واجبی زرنیخ دار) به گردن به پایینت بزن که سموم بدنتو دفع کنه (بدنت هم جوش میزنه ) همزمان هم عرق هارو بخور 

گه میخای پروسه درمان !ولانی نشه فکرنکنم مشکلی داشته باشه بعد یمدت راکوتانم بخوری باز نشورت بگیر از پزشک طب سنتی

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤