یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفلاکس شدید. داره.سه سال هم هست گوارشش بهم ریخته.پیارسال که انقد واکنش بلغم داشت کنار دفعش .گفتن آلرژی هست و قطع کن مواد رو درست میشه منم انقد قطع کردم که رسید به پنج قلم ماده.اندوسکوپی و کولونوسکوپی هم پارسال همین موقع شد.سالم بود.ولی امسال برداشتم نصف استکان آب سیرابی دادم بهش انقد بهم ریخت که روزی دوازده بار حجم بالا درسته مواد رو رد میکرد.دوتا دگزا و زیترومکس و مترومیندازول بالاخره دلپیچه هاش رو تموم کرد دفعش هم درست شد.ولی باز رسیدم به کته و مرغ.دوساله بچه ام بجز عسل نتوانسته چیزی دیگه صبحونه بخوره.امسال سیب و لیمو و مرغ به غذاهاش اضافه شده بود.که با این کارم الان یک ماهه فقط داره کته و مرغ میخوره.۱/۵ وزن کم کرده.وزن الانش شده ۱۷ با قد ۱۰۷.پنج سالش هم عس
ای جان زبون بسته. تست حساسیت داده؟ ماشالله قد و وزنش خوبه نگران نباش
تست چندقلم بیشتر نبود.تاذهمین یک ماه پیش تقریبا اوضاعش نرمال بود.اشتباه از من بود که بخاطر یه ذره خلط کنار دفعش برداشتم همه غذاهای رو حذف کردم.ولی الان درست بشو نیست همش دلدرد و دفع هضم نشده بلغمی.با اینکه کته مرغ میخوره و دکتر کورتون هم داده بهش
عزیز از چی میترسی شکر خدا قد و وزن بچت از بچه منی ک رزیم نبوده بهتره. دل خودتو قوی کن از خدا ...
اره عزیزم با رژیم محدودش خدارو شکر خوب پیش میرفت.ولی اشتباه بزرگی کردم.حالا این همه عوارض به یه طرف.خوبرشدنش یه طرف.همین یه ماه ۱/۵ وزنش ریخت طفلک از بس زجر کشید