2777
2789

سلام خانما توروخدا بگین برای نجات از همسایه مزاحم چیکار کنم؟دیگه خسته شدم شوهرم واضح برگشت بهشون گفت اینهمه نیاین باز یکسره اینجان درو چندبار باز نکردم گفتم از رو برن باز اینقدر پرروعه ک میاد اونقدر در میزنه تا درو باز کنم واقعا دیگه نمیکشم از اینهمه مزاحمت و وقاحتشون ..خودم به اندازه کافی دردسر دارم اینام مدام آرامشمو بهم میزنن مثلا میاد خونه شوهرمم خونس تا ساعت دو نصفه شب میشینه شوهرم پامیشه برقا رو خاموش میکنه منو صدا میزنه بیا بچه رو بخوابون باز اون میشینه یا یه بار بچه خواب بود در میزد برای اینکه بیشتر در نزنه و بچه بیدار نشه درو نیمه باز کردم گفتم شرمنده الان میخام برم حموم باز پرو پرو درو هل داد اومد نشست من رفتم حموم اون همونطور نشسته بود😳 شوهرم هم به خودش هم به شوهرش گفته بود از رفت و آمد خوشمون نمیاد و میخام وقتی خونه ام راحت باشم و استراحت کنم ولی انگار نمیفهمن بخدا نفهمی و زرنگ بازی اطرافیان برام درده

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مشکل روانی داشته باشن. رفتارهاشو ن طبیعیه؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
😐😐😐باورم نمیشه، چقد پررو 

بخدا من اولین بار این آدما رو میبینم حتی مادرشوهرم ک مزاحم و دخالتگر بود به این اندازه مزاحم نمیشد حالا جالب اینه اصلا خونش نمیرم ولی روزی سه مرتبه میاد

شاید مشکل روانی داشته باشن. رفتارهاشو ن طبیعیه؟ 

نه اصلا و به گفته خودش تحت درمان روانپزشکه مثلا ساعت یک نصفه شب میاد درمیزنه میگه رب دارین میخام شام درست کنم😳مشخصه این رفتارا منطقی نیست ساعت ۳نصفه شب شام میخورن یعنی یسری شبا تا ساعت دو میشینه بعدش میگه برم شام درست کنم بچه ها گشنن آمار همه چیزمو داره مثلا میدونه کی میرم حمام بهم میگفت حوصله ای داری یک روز درمیون حمومی ما ماهی یکبار میریم😳و یه چیزایی ک اصلا باور نمیکنید اگه بگم

این دیگه کیههههه چقد بیکاره صب تا شب اونجاس فک کنم هر وقت صدای در میشنوی تن و بدنت میلرزه😃😃😃

دقیقا بخدا و واقعنم بیکاره خسته شدم یعنی بحدی اعصابم بهم میریزه ک میشینم گریه میکنم نمیدونم باید چیکار کنم ک به خودشون بیان ..دیگه حدی داره کیه ک نفهمه نصفه شب خونه کسی رفتن نیست داره یا میاد میبینه داریم غذا میخوریم و غذا کمه باز میاد سر سفره میشینه آخه اینا زرنگ بازیه و منم متنفرم از زرنگ بازی

دقیقا بخدا و واقعنم بیکاره خسته شدم یعنی بحدی اعصابم بهم میریزه ک میشینم گریه میکنم نمیدونم باید&nbs ...

بدون رودروایسی درو باز کن بگو لطفا دیگه نیاید خونم شوهرم خوشش نمیاد و درو ببند و اگ دیدیشون جواب سلام نده ک دوباره روشون باز نشه

نه اصلا و به گفته خودش تحت درمان روانپزشکه مثلا ساعت یک نصفه شب میاد درمیزنه میگه رب دارین میخام شام ...

خوب مشخصه که مشکل روانی دارن. شاید مادرزادی مشکل داشته باشه

یعنی بچه مجرد هم داره؟ 

شوهرشم مشکل داره؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
خوب مشخصه که مشکل روانی دارن. شاید مادرزادی مشکل داشته باشه یعنی بچه مجرد هم داره؟  شوهرشم مش ...

دوتا بچه ۱۳و۱۱ساله داره..خیلی رفتارشون غیرطبیعیه نمیدونم واقعا مشکلی دارن یا از پررویی بیش از حدشونه وگرنه هرانسان سالمی وقتی میبینه طرفش خوشش نمیاد و چندبارم گفته و این اومدنا دوطرفه نیست به خودش میاد ولی اینا انگار نه انگار