angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 عنوان ریمل زدن 304 بازدید | 19 پست بچه ها مژه هام بلنده فقط میخوام یکم مشکی تر بشه،بدم میاد ریمل زیاد بزنم،چطوری بزنم که مواد زیاد به مژه هام نچسبه؟ خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃 1402/11/30 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahh78 عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 2090 فرچه ریملو بمال به اون محلی که موادش هست بعد اینکه زدی با یه براش ابرو یا مژه یه دور بکش رو مژه هات هم اون مواد اضافه رو میگیره هم اون چند تا مژه ای اگه بهم چسبیده باشه از هم باز میکنه (اسمم معصومه اس) صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
zrasharifi عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 464 از این شونه کوچولوها بگیر مخصوص مژه نمیدونم اسمشون چیه من دارم مژه رو بعد ریمل جدا میکنه از هم
2001raha عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 522 سلام فکر کنم به مارک ریملت بستگی داره چون بعضی ریملا موادش گوله میشه رو مژه ها ولی بعضیا نه خیلی تمیز میمونه رو مژه الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 برو لیفت کن هم مشکی میشه همبهتر از ریمل زدن مداورمه میگن موادش باعث میشه مژه بریزه خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
آیسودااا عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 111 هم میتونی لیفت و لمینت کنی مژه هاتو که یماه مشکی و فر میشه (چون رنگ مژه هم میذارن روش)و هم میتونی شونه ی فلزی بکشی بعده ریمل زدن. (مخصوص مژه و ابرو هستن این شونه ها) متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 فرچه ریملو بمال به اون محلی که موادش هست بعد اینکه زدی با یه براش ابرو یا مژه یه دور بکش رو م ... بعد ۲۲ سال تازه میخوام یه تغییری بدم ارایش کنم یکم😐 هیچی بلد نیستم😂 خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 از این شونه کوچولوها بگیر مخصوص مژه نمیدونم اسمشون چیه من دارم مژه رو بعد ریمل جدا میکنه از هم اره دارم از اونا فردا امتحان میکنم ببینم چطور میشه خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
2020ninisite عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 1716 میگن موادش باعث میشه مژه بریزه ریملم همونه عزیزم اما بری جایی ک موادشون خوب باشه بنظرم اصلن اینطور نیست
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 سلام فکر کنم به مارک ریملت بستگی داره چون بعضی ریملا موادش گوله میشه رو مژه ها ولی بعضیا نه خیلی تمی ... نه گلوله نمیشه فقط خیلی زیاااد مواد میاد رو مژه خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 هم میتونی لیفت و لمینت کنی مژه هاتو که یماه مشکی و فر میشه (چون رنگ مژه هم میذارن روش) و هم میتونی ... خودمم تو فکر بودم لیفت کنم هم طبیعیه هم قشنگه ولی گفتن مژه میریزه ترسیدم خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 ریملم همونه عزیزم اما بری جایی ک موادشون خوب باشه بنظرم اصلن اینطور نیست فرذا عروسی داریم میخوام بزنم پگرنه کلا ارایش نمیکنم🙁🙁 خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
angleh مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2562 سایت بهم ریختس ارور میده همش هوووف خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
آیسودااا عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 111 خودمم تو فکر بودم لیفت کنم هم طبیعیه هم قشنگه ولی گفتن مژه میریزه ترسیدم نه مشکلی پیش نمیاد. بهترین موادش مای لمینیشن هست که باعث ریزش نمیشه. اون کاشت های موقت و یسره باعث ریزش مژه میشه متولد باکو، مقیم ایران. روانکاو و بازیگر تئاتر!