2777
2789
عنوان

پسرا بیاید سوال دارم

134 بازدید | 15 پست

دخترا شمام اگه میدونید بگید

پسرا شماها الکی از یه دختر تعریف میکنید؟کلا ادم جدی هستید ولی به یه دختر میگید خوشگل ،بی منظوره یا نه

فلوشیپ رلیشنشیپ از دانشگاه کمبریج انگلستان😏

پسرا بی منظور با کسی حرف نمی زنن متاسفانه یا خوشبختانه جز تعدادی معدود😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
پسرا بی منظور با کسی حرف نمی زنن متاسفانه یا خوشبختانه جز تعدادی معدود😑

ببین رابطشون خیلی رسمیه بعد اومده میگه عکس خوشگلت برداشتی یعنی چی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره باید توو عمل ثابت کنه  خودت میفهمی دوست داره یا نه تمام‌ توجهش بهت هست یا نه

اخه ما ی رابطه رسمی داریم یعنی دوست و رفیق نیستیم، ولی خوب چندین بار تاالان گفته تو برای من فرق داری یا اینکه من روزای تعطیل جواب تلفن هیچکیو نمیدم ولی ب تو زنگ چندبار زنگ زدم(من برنداشتم)  میدونس حالم بده

پس نشونه هاشو داره صبر کن خودش بیاد جلو

میگم نکنه این رفتاراش دوستانس من توهم زدم ،اخه خودمم یکم بهش علاقه دارم ،میترسم توهم باشه بعد تو ذوقم بخوره

میگم نکنه این رفتاراش دوستانس من توهم زدم ،اخه خودمم یکم بهش علاقه دارم ،میترسم توهم باشه بعد تو ذوق ...

ببین من نمیدونم چند ساله با هم در ارتباطین میزان صمیمیتتونو هم نمیدونم

فقط صبر کن اگه حس میکنی این مدلیه زیاد روش زوم نکن

چیزی که زیاده پسر

ببین من نمیدونم چند ساله با هم در ارتباطین میزان صمیمیتتونو هم نمیدونم فقط صبر کن اگه حس میکنی این ...

اخه خیلی مردونس سنشم کم نیس ،خیلی وقت نیست چند ماهه رابطمونم سر ی مسئله ی درسیه