2777
2789
عنوان

در مورد کالابرگ هر چی میدونید بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3927 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دفعه بعد نرو دیلی مارکت و افق کوروش،اونا باید خرید کنی تا ی مقداریشو از کالابرگ ت حساب کنن،کم بیاد از یارانه نقدی تم برمیدارن 

ما تو شهرستان از ب مغازه مرغ و تخم مرغ خریدیم.البته از ی مغازه مرغ فروشی 

معمولا تو شهرک ها یا حتی سوپری های محله کالابرگ رو میدن میتونی ب ازای هر نفر ۲۲۰ خرید کنی بدون پرداخت یه ریال.

باید از خواروبار فروشی ها که نوشتن دستگاه کارتخوان کالابرگ دارن خرید کنید فروشگاه های بزرگ طبق همین برگه فقط تخفیف میدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ما رفتیم فروشگاه زنجیره ای اونجا بهمون گفتن یه مبلغی باید بدید وقتی بهش گفتم چرا فروشگاه های دیگه مبلغی نمیگیرن گفت از یارانه تون که ماهانه واریز میکنن از اون کم میشه خلاصه خیلی واسم تو ضیح داد و فهمیدم از یارانه کم میکنن دیگه قید خرید روزدم

کارتمو بردم مغازه سر کوچه    اعتبار کالا برگ ۱ ملیون وسیصد  کشید  و گفت هرچی از مغازه میخوای ببر منم. خرید کردم   

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
چه فروشگاهی  من رفاه رفتم گفتن اصلا انجام نمیدن  امروز چندجا رفتم  

فروشگاه  های زنجیره نرید فقط تخفیف میدن ما سه نفریم ۵کیلو روغن جامد ۵کیلو قند ۲کیلو شکر دوتا پودر لباسشویی ۱قوطی رب گرفتیم فقط با همون اعتبار تازه چهارتا هم تی تاب گداشته بود روش بجای بقیه پول

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

من رفتم ی فروشگاه خصوصی  کارت یارانه همسرمو دادم گفتن به اندازه ۸۷۰ هر چی میخوای بردار  یکم اضافه برداشتم که برگردوندم  از تخفیفی که فروشگاه هم میداد طبق روالش استفاده کردم خرما شکرو قندو پوشک اینارو هم گرفتم و ....

ما رفتیم فروشگاه هرچی خواستیم خریدیم پولی هم ندادیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊