2777
2789
عنوان

مادرا بیاین مردم از نگرانی راجب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 19 پست

ویروس جدید ک پسرم گرفت اصلا ابریزش نداشت تب کرد بی حال بود دل درد داشت سوزش گلو 

مطمعن شو ویروس جدید نگرفت 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس جدید ک پسرم گرفت اصلا ابریزش نداشت تب کرد بی حال بود دل درد داشت سوزش گلو  مطمعن شو ویرو ...

نه فکر نمی‌کنم ویروس گرفته باشه تب و بی حالی زیاد داره ولی تبشم بالا نیست ۳۸ درجه است و بی حالیش بیشتره 

من حدس میزنم این ویروس جدیدە رو گرفتە باشە..منم گرفتم.انقدددددر بیحالم کردە بود فقط میخواستم بخوابمم ...

واقعا میگی؟ینی آنقدر فکرای بد کردم خودمو نابود کردم ...پسرم چون تابستون دوباره آزمایش داد شوهرم همکاری نمیکنه میگه بدن بچه رو سوراخ سوراخ نکن ...ولی خیالم راحت میشه..چند. روز طول کشید تا خوب شی؟

واقعا میگی؟ینی آنقدر فکرای بد کردم خودمو نابود کردم ...پسرم چون تابستون دوباره آزمایش داد شوهرم همکا ...

من حدود ۵ روز اینجوری بودم،پسرداییم گرفتە یە هفتەس خوب نشدە،ولی بە حرف شوهرت گوش نکن تا نبریش دکتر خوب نمیشە،منم دوبار رفتم سرم زدم،ببر ببین ویروسە یا شاید ازمایش لازم باشە ،امیدوارم زودی خوب بشە گل پسرت