2777
2789

من دخترمو از شیر گرفتم همش بغلی شده نمیتونم دیگه برم باشگاه یکم هم وزنم استپ کرده بود از دکتر رژیم گرفتم امروز اولین روزمه

قد ۱۵۸

وزن ۶۵

دوست دارم بشم ۵۵

شما درچه حالید؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

منم شوهرم نمیزاره برم باشگاه ولی خودم رژیم گرفتم 

قدم ۱۶۳ وزنم ۶۹😣😣

۵۸بودم پارسال یهو ول کردم اینجوری شد 

الان دوروزه رژیم گرفتم خیلی سختمه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم نمیزاره برم باشگاه ولی خودم رژیم گرفتم  قدم ۱۶۳ وزنم ۶۹😣😣 ۵۸بودم پارسال یهو ول کر ...

منم دوران کرونا ۵۶ بودم دیگه باشگاه نرفتم و ازدواج کردم بعدشم بارداری یکم چاق شدم با کالری شماری یکم کم شدم ولی استپ کردم

منم دوران کرونا ۵۶ بودم دیگه باشگاه نرفتم و ازدواج کردم بعدشم بارداری یکم چاق شدم با کالری شماری یکم ...

منم کالری شماری میکنم  ایشالا جواب بده تا عید یکم سبک تر بشم

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

سلام .قدم ۱۵۰ وزنم ۶۵ بوده یکماه که رژیم میگیرم الان شده ۵۹/۸۰۰ .اما دو روز هستشوزنم انگار استپ خورده امروز شوک وارد کردم و زیاد کالری گرفتم ببینم چه میشه.میخام تا عید ۵۵ بشم حداقل

سلام .قدم ۱۵۰ وزنم ۶۵ بوده یکماه که رژیم میگیرم الان شده ۵۹/۸۰۰ .اما دو روز هستشوزنم انگار استپ خورد ...

منم اوایل خوب وزن کم میکردم حتی هفته ای ۱ونیم اما دیگه استپ شد با شوک و اینا هم کم نشد

سلام .قدم ۱۵۰ وزنم ۶۵ بوده یکماه که رژیم میگیرم الان شده ۵۹/۸۰۰ .اما دو روز هستشوزنم انگار استپ خورد ...

تا عید اگه کالری شماری کنی و پایبند باشی ۴یا ۵کیلو کم میکنی 

منم دقیقا میخوام ۱۰کیلو کم کنم 

من توی بارداری ۸۰ کیلو شده بودم  بعد از زایمان شدم ۶۴ بعد به مرور شدم ۶۰ و ۵۹

من توی بارداری فقط ۱۰ کیلو چاق شدم اما دوست دارم اندازه اوایل ازدواجم بشم