2777
2789
عنوان

شب مهمان دارم حوصله غذا پختن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوار بهداشتیت رو عوض کن کمرت رو ببند یه چای نبات یا چای عسل بخور. درس بچه رو بهش بگو بنویسه ولی یه ا ...

وای چقد خوب توضیح دادین،منم راهنمایی کن چطوری خونه تکونی کنم،هزثرسال یه معضل بزرگه واسم شروعش سخته

وای چقد خوب توضیح دادین،منم راهنمایی کن چطوری خونه تکونی کنم،هزثرسال یه معضل بزرگه واسم شروعش سخته

اول کارهایی که باید انجام بشه رو لیست کن همه رو ریز تر هم بنویس مثلا اگه تو اتاقت دو تا کمد هست ننویس تمیز کردن اتاق بنویس تمیز کردن کمد یک و کمد دو .

وقتی نوشتی ذهنت شروع میکنه اون کار رو ریز میکنه   مثلا میدونی که باید لباسا رو مرتب کنی کهنه ها رو بریزی بیرون یه دستمال تو کمد بزنی بعد دوباره بچینی یا حتی چن تا جالباسی بخری. 

اولویتها رو مشخص کن لیست خرید و مرتب کردن و شستن رو از هم جدا کن. هر روز  یه گوشه رو دست بگیر طوری که بعد دوساعت باز ظاهر خونه ات مرتب باشه.

لازم نیست همه ی کارها رو تو دوروز جمع کنی چون فقط خسته و دور از جونت مریض میشی. از اصل ۵ اس هم میتونی کمک بگیری.5s

اول کارهایی که باید انجام بشه رو لیست کن همه رو ریز تر هم بنویس مثلا اگه تو اتاقت دو تا کمد هست ننوی ...

5sچیه!؟

دقیقا هرسال تا ننویسم انجام نمیشه

کاش منم میتونستم تو یکی دو روز همه رو جمع کنم تموم شه بره