2777
2789

میخوام تجربه مو بگم امیدوارم یه عده نیان بگن واای استرس گرفتیم و اینا چون اگه یکی زودتر به من گفته بود الان دخترم پیشم بود

خواهشن ماه های آخر بارداری و جدی بگیرید، هیچوقت به لگدهای ریز اعتماد نکنید ، باید حرکات ریز و درشت هم زمان باشه مخصوصا تو ماه نهم

تو هر ساعت باید حداقل سه حرکت ریز و سه حرکت محکم داشته باشه

به محض اینکه حس کردین حرکت نمیکنه یا کند شده ومثل قبل نیست  یه چیز شیری بخورید نیم ساعت زمان بدین اگه حرکت نکرد یا کم و ضعیف بود سریع برید بیمارستان

من بچه اولم بود و هیچ تجربه ای نداشتم  همه چی خوب پیش می‌رفت تا اوایل ماه نهم

با اینکه دکتر و بیمارستانم خصوصی بود ولی اونا هیچ کاری نتونستن انجام بدن و متاسفانه...😔

قصدم ناراحت کردن یا دلشوره دادن به کسی نیست فقط به عنوان یه دوست،یه خواهر کوچیکتر دوست ندارم این اتفاق واسه کسی بیفته،

امیدتون به خدا باشه، مراقب خودتون و نی نی قشنگتون باشید😘

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم بچش حرکاتش کم شده بود وقت زایمان دیدن۴دوربندناف دور گردن بچه بود فقط معجزه شدکه زنده موند

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ممنون که گفتی خدا گل پسرتو حفظ کنه🙂🙂

و خدا به دلت ارامش بده برای غم از دست رفتت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷