2777
2789

میخوام تجربه مو بگم امیدوارم یه عده نیان بگن واای استرس گرفتیم و اینا چون اگه یکی زودتر به من گفته بود الان دخترم پیشم بود

خواهشن ماه های آخر بارداری و جدی بگیرید، هیچوقت به لگدهای ریز اعتماد نکنید ، باید حرکات ریز و درشت هم زمان باشه مخصوصا تو ماه نهم

تو هر ساعت باید حداقل سه حرکت ریز و سه حرکت محکم داشته باشه

به محض اینکه حس کردین حرکت نمیکنه یا کند شده ومثل قبل نیست  یه چیز شیری بخورید نیم ساعت زمان بدین اگه حرکت نکرد یا کم و ضعیف بود سریع برید بیمارستان

من بچه اولم بود و هیچ تجربه ای نداشتم  همه چی خوب پیش می‌رفت تا اوایل ماه نهم

با اینکه دکتر و بیمارستانم خصوصی بود ولی اونا هیچ کاری نتونستن انجام بدن و متاسفانه...😔

قصدم ناراحت کردن یا دلشوره دادن به کسی نیست فقط به عنوان یه دوست،یه خواهر کوچیکتر دوست ندارم این اتفاق واسه کسی بیفته،

امیدتون به خدا باشه، مراقب خودتون و نی نی قشنگتون باشید😘

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم بچش حرکاتش کم شده بود وقت زایمان دیدن۴دوربندناف دور گردن بچه بود فقط معجزه شدکه زنده موند

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ممنون که گفتی خدا گل پسرتو حفظ کنه🙂🙂

و خدا به دلت ارامش بده برای غم از دست رفتت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷