2777
2789

هم‌ مسیریم ‌ حالا همیشه نیست و برگشتن هم اون همکارم چون بی ادب هست اون برش میگردونه با ماشینشون . حالا همکارم صبح یه وقتا هست . تازه یه دفعه خواب موند و خودم دیدم تایم گذشت و تاکسی گرفتم رفتم و امروزم به مدقع نبود و صبح ها خیلی سرده ...کلیه هام درد گرفته بود . اینم بگم به همکارم ضامنش شدم ... حالا بگذریم 

حالا با این شرایط بنظرتون مثل همیشم من خودم با اتوبوس برم و بیام یا نه ؟ و اینکه خب یه روزایی که هست تایم یکساعت من با اتوبوس نیم ساعته با ماشین همکارم میشه

شما بودین چکار می کردین

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

تو هرچیزی حد و حریم نگه دار

خودت نرو. بهت گفتن برو.  اونم نه هرسری.  دوتا درمیون قبول کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکم بهتر می نوشتی مام متوجه میشدیم

اینکه یکی از همکارام منو صبح میبره سرکار  . مسیرشه البته

و اینکه صبح ها سرده و باید وایسم و ... 

بقیش هم هست 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
اگه براش سخت نیست هی بگو بساد دنبالت .. در عوضش یه ترشی یا کیم خونگی درست کن بهش بده 

میاد نزدیک های کوچشون 

ولی اینکه یه وقتا نیست ‌ یه وقتا دیر میاد ‌ من سردم میشه . امروزم هفت و چهل بود ‌ داشتم یخ می زدم . کلیم درد گرفته بود 

گفتم ببینم باهاش برم یا نه . با اتوبوس برم که بهتره ولی خب چند تا باید سوار شم

اگه همکارت مرده و جز وظایفش جابجایی پرسنل نیست خودت برو

نه خانمه و من اولا باید دو تا خیابون رو رد کنم که خیلیم شلوغه 

و بقیشم اینکه یه وقتا دیر میاد . خواب می مونه . هر روز هم نیست و ..‌.

میگم کلا بگم صبحم نمیام باهات 

چون من سردم میشه و همیشه هم نیست اونجا

میاد نزدیک های کوچشون  ولی اینکه یه وقتا نیست ‌ یه وقتا دیر میاد ‌ من سردم میشه . امروزم هف ...

دیگه ببخشید دربست ک نگرفتی اگر سختت با اسنپ برو 

یا با بی ار تی اینا

درحال ساخت ....:)

اگ خودش دوست داشته باش میگ بمون ببرمت 

میگه ولی بخاطر شرایط گفتم . دیر اومدنش 

سرما 

وایسادن تو هوای سرد 

و همیشگی نبودن همکارم . چون یه رورا یا بانک یا خونه مادرش

خب خودت برو بهتره فرض کن اونی نیست 

پس شما هم میگین خودم برم . واینستم و منتظر نباشم