2821
2789

بهترین حالت اینه اول پوست کنده درشت درشت خورد شه تو اب جوس بزاری تا حدوی بپزه بعد روغن و نمک بمالی دونه دونه بچینی روی فویل یا کاغذ روغنی

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیییییلی خوشمزس  من ورقه ورقه میکنم روش کره میمالم و نمک میزنم

جدییی

کره استفاده نمیکنیم نداریم..

روغن بزنم؟

بعد ورقه هاش نازک باشه؟یا ضخیم؟

و چقد داخل فر باشه؟زیر فرم روشن کنم یا فقط بالاش؟

فر رو ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه گرم میکنم

به سیب زمینی یکم روغن و نمک و زردچوبه میزنم

دوست داری فلفل و پودر سیر و آویشن هم بزن

کاغذ نسوز میزارم روی سینی روش سیب زمینی ها رو میریزم

حواسم بهش هست که رنگ گرفت در میارم هم میزنم که نسوزه 

اگه نیم پز نشه بد میشه؟خام میمونه؟

بهترین حالتو گفتم اگه نمیخوای بپزی به سایز عادی که سیب زمینی سرخ می کنیم نمکو روغن بزن بریز روی فویل تو این حالت سیب زمینی به اندازه مدل اولی ترد نمیشه و تا داغه باید خورده شه وگرنه خشک میشه ولی خیلی وقتا که حوصله ندارم همینجوری درست می کنم خودم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

جدییی کره استفاده نمیکنیم نداریم.. روغن بزنم؟ بعد ورقه هاش نازک باشه؟یا ضخیم؟ و چقد داخل فر باشه ...

بزن اما کم بزن که بیش از حد چرب نشه

ورقه ها تقریبا ضخیم که خشک نشن

من با توستر درست میکنم روی برنامه مرغ سوخاری میرارم خودش دما و المنت رو تنظیم میکنه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز