2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه ایدز بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه اش چقدره از همه جا میشه تهیه کرد

یه سری داروخونه ها دارن 

و هر شهری چند تا از مراکز بهداشتش دارن ک رایگان انجام بدن توی نت بزنید مراکز تست اچ آی وی شهرتون میاره 

درحال ساخت ....:)

نه مورد اولی که اصلا امکان نداره دومی هم خیلی درصد کمی

چرا میگی اولی امکان نداره.. اینکه پیشش میرم فیشال تو مطب متخصص پوست کار میکنه ولی یهو به دلم افتاد نکه آلوده مونده باشه بیچاره شم😮‍💨😓😞

خیلی میترسم حالم بد شده گاهی شدیدا وسواس فکری میگیرم ممکنه این فکر هم الکی باشه؟

همش وسواس فکری 

ولی اگر حس می‌کنی آلوده بوده مثلا آزمایش هپاتیت اینارو بده ولی ایدز نه ولی میتونی بری بهداشت خیالت راحت بشه

چند سالته ؟

اگر زیر سی هستی هپاتیتم لازم نیست

همش وسواس فکری  ولی اگر حس می‌کنی آلوده بوده مثلا آزمایش هپاتیت اینارو بده ولی ایدز نه ولی میت ...

۲۲ سالمه منم مثل بقیه رفتم آرایشگاه و فیشال گفتم بهتر شم چهره م یکم بهتر شه خوره افتاد به جونم که نکنه ایدز گرفته باشم ودیگه کاری از دستم برنیاد

۲۲ سالمه منم مثل بقیه رفتم آرایشگاه و فیشال گفتم بهتر شم چهره م یکم بهتر شه خوره افتاد به جونم که نک ...

ببین عزیزم این وسواس فکری شما حتی اگر بری آزمایش بدی هم ممکن فکرت درست نشه چون میگی وای آزمایش دقیق نبود وای اون کیتا دقیق نیستن برم آزمون خون آزمایش خون میدی میگی برم rna بدم اینجوری ک بدتر میشی 

ببین عزیزم صددرصددددد ایدز نداری 

ولی چیزی ک روانشناس بهم گفت و خودمم ب این نتیجه رسیدم و بهت میگم اصلا فرض کن تو با رابطه با آرایشگاه و اینام نه این ویروس تو بدنت میتونی چکار کنی؟هیچی!

هیچی هیچییی چون راه درمان نداره پس بی خبری همون خوش خبری تو این مورد 

و اینکه اینا ک میگن از آرایشگاه و اینا همه الکی همشون از رابطه جنسی و تزریق مواد با سرنگ مشترک بوده اگه اینجوری ک شما میگی مثل اچ پی وی همه باید داشته باشن ک اصلا اینجوری نیست 

اگر خیلی وسواس داری فشیال اینا میتونی نری آخه همچنین ب درد نمیخوره یا میخوای بری ابرو برداری وسیله بیر خودت تهیه کن یا بگو یه بار مصرف استفاده کنه

ببین عزیزم این وسواس فکری شما حتی اگر بری آزمایش بدی هم ممکن فکرت درست نشه چون میگی وای آزمایش دقیق ...

مرسی عزیزم بقول شما آزمایشم بگه نداری خودم باور نمیکنم وسواس فکری گه از سرم بره اینم ولم میکنه

بله علایم شبیهن  گفتم ک سرماخوردگی اسمش روشه یک نوع ویروسه  بلاخره خیلیا که سطح پایین گر ...

من تحقیق درباره اچ آی وی داشتم می‌دونم ک انقد ویروسش شایع نیست hpvبیست برابر شایع تر تو آسیای غربی(توی آسیای شرقی خیلی آمار بالاست همون کشوری ک میدونین)و بیشتر آمار مربوط ب افریقا

در ضمن وقتی ویروس میاد داخل بدن ممکن (احتمال کم)تا دوهفته اول یه علائم ریزی مثل آنفولانزا داشته باشه و زخم دهان و چیزای دیگه اما متاسفانه اصلا این ویروس خودشو نشون نمیدن داخل dnaمخفی میشه از بس ک ریز وحتی تا چند ماه اول با آزمایش های ابتدایی هم مشخص نمیشه 

و موضوع اصلی اچ آی وی این علائمش نیست این ک وقتی توی فرد فعال بشه علائم ایجاد نمیکنه و باعث میشه فرد با هر ویروسی و حتی باکتری از پا بیوفته حتی یه سرماخوردگی چند روز ک ما میگیریم ممکن باعث مرگش بشه

و درضمن اینکه میگید سطح پایین گرفتن مبتلا شدن منظورتون با من نیست ک؟!چون اگر هست بگید برخورد دیگه ای داشته باشم و اینجوری راحت ننویسم