2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا که تصوری از شرایط زندگی ماها ندارن ، که برن خرید نصف چیزهایی که لازم دارن رو بتونن بخرن

همه چی گرون شده اخرشم یارانه رو قطع میکنن 

الان من به هرکی زنگ زدم براشون ۲ ساعت پیش ریختن 

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
شماهم مقام عالرتبه ای باید یارانه ات قطع بشه 🤣🤣

از اون نظر 😂😂😂😂 

اسمم رو که میخواستم انتخاب کنم همه چی رو رد می کرد یهو تلویزیون روی اخبار بود گفت : یک مقام عالی رتبه که نخواست نامش فاش شود..... 😉 گفتم آخ جون همینه

دهک 4 تا 9 امشب ساعت 12 میریزن

برای همه ریختن فکر کنم من به چند نفر زنگ زدم ریخته بودن 

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
جالبه اول دهم ماه میریختن..بعد شد بیستم..الان هم سی ام..یه چند صباح دیگه میگن تموم شد..به آخر ماه رس ...

😂😂😂😂

از اون نظر 😂😂😂😂  اسمم رو که میخواستم انتخاب کنم همه چی رو رد می کرد یهو تلویزیون روی اخبار ...

وااای چه خوب 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖