2777
2789

سلام به همه بچه ها من فردا دارم میرم یجا آزمایشی شروع کنم ساعت کاری از نه صبح شروع میشه ولی گفتن فردا آزمایشی هست اشکالی ندارع دوازده اونجا باش از اون طرف دوستم میگه نه همون ساعت نه صبح برو که بدونن میشه روت حساب باز کرد و دیگه جا پات سفت کنی الان موندم تو دو راهی میترسم نه برم بگن سر خود زودتر اومدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ترفندشون هست ببینن شما تا چه اندازه منظم هستین و چقدر پشتکار دارین و مشتاق هستین حتما نه اونج ...

ارهدخودم هم تو فکرش هستم نه برم ولی میگم نکنه چرا زود اومدی ، اتفاقا ساعت نه برم میتونم بهتر کار کنم چون ساعت دوازده دیگه اوج کارشونه تو بیرون بر

ارهدخودم هم تو فکرش هستم نه برم ولی میگم نکنه چرا زود اومدی ، اتفاقا ساعت نه برم میتونم بهتر کار کنم ...

شما نه برین

محیط رو میشناسین

ترستون کنترل میشه تا ساعت دوازده هم آماده تر هستین

الان خیلی از جوونا هدف ندارن و پشتکار و اشتیاقم ندارن، فقط دنبالِ پول مفتن، پول مفتم فقط با اختلاس به دست میاد! 

بنابراین شاید شگردشون اینه که شما رو بشناسن، ببینن چقدر پیگیرین

فوقش اگه گفتن باید دوازده میومدین، فرداش دوازده برین😍