2777
2789

از ۱ تا الان رسیدم . نونوایی هم رفتم . خسته بعد تازه خودم گواهینامه گرفتم تک و تنها بدون هیچ مشوقی و انگیزه ای 

بعد اینقدر بهم ترس القا کرد خانوادم . تحقیر و سرزنش کلا 

بعد مامانم مثل همیشه گفت تو ترسویی ... چرا چون حامبم بوده که نبوده ‌ خب من باید یکی باشه باهاَش بشینم که ببرم 😞💔. خسته شدم از صحبت کردناش . چرا با زخم زبان . کافی نیست 

چرا منو تشویق نمی کنن ‌‌.‌.. چرا هی اینجور میگن . پس خانواده یعنی چی 

چقدر دلم میخواست محبت میدیدم یکیار فقط . جایی از دنیا رو نمی کرفت خداااااا 

الان من باید ابنقدر بشینم تا اتوبوس بیاد تا یک ساعت و نیم تو راه باشم و چی ... چون یکبار کسی نگفت می تونی . قوی ای . تو موفقی و بتونم ماشین ببرم

اصلا انگار نمیشه حال من خوب باشه ... باید سوخت در غربت دزک نشدن 

😞😞😞💔💔💔

یک جمله بود که می گفت . سلام به آنان هیچوقت هیچ چیزی تقدیمشان نشد 🌿

اون منم که هیچ جا ،‌ جایگاهی نداشتم تو جایی که مهربون باید می بودم 

و یک جمله دیگه ... خدایا من مهربونی ندارم . تو مهربونم باش 😞💔😭😭😭🤏

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر فاصله سنی دارید؟

شخصا فکر نکنم به سن ربطی داشته باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
همسن ؟

همون نزدیک 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
واقعا به سن ربط نداره به شخصیت اون فرد ربط داره . عزیزم همین که خودت قوی و با فکری کافیه

اما نمیزارن و نمیگن ماشینو ببر و تا بیاییم تا یه جا ببینی چطوریه

مشوقم نیستن 

شما اگر روانشناس بودی جانم میفهمیدی خودت ترمیم کنی 

هیچ کس هم قاعدتا با مامانش یک سن نیست 

بچه های دهه ۶۰ هم کلا اومده بودن برای تو سری خوردن از خانواده 

شما تنها نیستی 

ولی از به جایی به بعد باید رو پای خودت بایستی نه منتظر انگیزه از اطراف باشی 

چقدر فاصله سنی دارید؟ شخصا فکر نکنم به سن ربطی داشته باشه

۴۰ . بله خب موارد دیگه هم هست

اما خب این هم بی تاثیر نیست

چه ربطی داره

شما آموزش دیدی و باید شروع کنی 

حالا چون مامانت بهت محبت نکرده نباید پشت فرمون بشینی دیگه🙄

خوب در نهایت چی

دنیا پر از این تلخی ها و ناکامی هاست

قرار باشه برای هر مساله ای اینطور داغون شیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه 

شاید ناراحت شی ازم ولی بنظرم شما زیادی لوس هستی و ناله میکنی

گواهینامه یه کم سخت میگیرن به خانوادت اصلن نگو قبول میشی مطمئن باش

قبول شدم . کلا الان که داشت می گفت تو ترسویی 

موندم چطور پله برقی رو رفتی 

کلا شخصیتت رو له می کنن

شما اگر روانشناس بودی جانم میفهمیدی خودت ترمیم کنی  هیچ کس هم قاعدتا با مامانش یک سن نیست  ...

آره این درست 

ترمیم که حتما میرم ولی حیف توقع داشتم مادر بهم محبت می کرد . چون من نیاز داشتم مهربونی رو 

قبول شدم . کلا الان که داشت می گفت تو ترسویی  موندم چطور پله برقی رو رفتی  کلا ...

اهمیت نده

ولی اشتباه میکنن

باید به بچه خصوصا دختر اعتماد بنفس داد

از ماست که بر ماست
چه ربطی داره شما آموزش دیدی و باید شروع کنی  حالا چون مامانت بهت محبت نکرده نباید پشت فرمون ب ...

نه واقعا زیادی ناله نمی کنم . اگه شما هم مثل من کسی یکبار بهتون محبت نکرده باشه اینجور میشین

معذرت میخوام ولی من زیادی حساس بودم اما تازه دارم رو خودم کار می کنم

اهمیت نده ولی اشتباه میکنن باید به بچه خصوصا دختر اعتماد بنفس داد

بله کاش متوجه می شدن 

ممنون