2777
2789
عنوان

بهترین مارک گاز و هود چیه

65 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها میخاستم بپرسم بهترین مارک گاز و هود چیه و جنس گاز از استیل باشه خوبه ؟چون من شیشه ای دارم و اصلا راضی نیستم گرد و خاک و چربی رو خیلی نشون میشه و تمیز کردنش خیلی سخته میگن ک استیل این جوری نیست درسته؟

من خودم استیل البرز خریدم تقرببا گرون بود کیفیتشم عالیه البته مال من شیشه س اما جدیدا اسنوا از همین گازا چه شیشه چه استیلشو تولید کرده قیمتشم حدود ۶تومن اون حدودا واقعاااا با کیفیته من اشتباه کردم اول اونجارو سر نزدم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم استیل البرز خریدم تقرببا گرون بود کیفیتشم عالیه البته مال من شیشه س اما جدیدا اسنوا از همین ...

جنس فندک استیل البرز خوبه؟با یک بار فندک زدن گاز روشن میشه؟چون فندک و جنس چدن هاش خیلی برام مهمه

جنس فندک استیل البرز خوبه؟با یک بار فندک زدن گاز روشن میشه؟چون فندک و جنس چدن هاش خیلی برام مهمه

آره عالیه خدایی استیل البرز معروفه من پارسال ۱۲ونیم گرفتم درساهن عالیه زمانی که من اینو گرفتم درسا ۸تومن بود بنظرم در یه حدن 

من مد نظرم داتیس هست ولی میگن داره پول مارکش رو میگیره نمیدونم والله

وای ببخشید حواسم نبود بخدا مال من داتیسه میگم هی استیل البرز طولانیه اسمش توروخدا ببین چقد من ذهنم مشغوله معدرت میخوام داتیس خریدم اون موقع من گرفتم۱۲ونیم ولی بنظرم زیاد با درسا تفاوت نمیکنه