2777
2789

من نامزدم شماره عشق سابقش رو تو گوشيش ذخيره داره،من به روي خودم نياوردم اصلا ولي ميدونم خيلي دوسش داشته ولي ما رابطمون خيلي خوبه  و اصلا براي من كم نميزاره و مطمئنم رابطه اي ابدا بينشون نيست،حالا امروز تو گوشيش ديدم دختره استوري گذاشته واتساپ كه اين يعني شماره نامزدمو سيو داره و نميدونم چجوري چون خطشو عوض كرده بود ولي اصلا نه پيام داده به نامزدم نه هيچي استوريشم با شوهرش و پسرش بود ميدونم رابطشونم خوبه

مطمئنم كاري با نامزدم نداره رابطشونم از سمت اون تموم شده ولي چرا شمارشو سيو كرده؟

نامزدم ميدونم هنوز فراموش نكرده ولي اون چرا؟!

نميفهمم اصلا

نامزدم اصلا اهل خيانت نيست گوشيشم هروقت بخوام بهم ميده رابطمون هيچ چالشي جز اين داستان نداره كه من مطرح نكردم چون نميخوام بفهمه فهميدم

خيلي به ايده الم نزديكه و نميخوام از دستش بدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره ی دختره رو از گوشیش بپاک

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نگران نباش چیزی نیست

نمونه نی نی سایتی با شعور 

من واقعا ممنونم از وجود شما 

چون ۹۰ درصد اینجورین که اوه اوه جدا شو وای طرف به درد نمیخوره خاک بر سرت چقدر احمقی تو😑😑😑😑

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

میخواد از نامزدتون خبر داشته باشه و نامزدتونم ببینه اون در چ حاله و خوشه با شوهرش برا همین شمارشو نگه داشته 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

وقتی نه پیام داده نه چیزی ، بعد چجوری خط جدیدشو نامزدتون گیر اورده و از قضا هردو شماره همو دارن و استوری همو میبینن 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نمونه نی نی سایتی با شعور  من واقعا ممنونم از وجود شما  چون ۹۰ درصد اینجورین که اوه اوه ...

فدای تو

اره به نی نی سایتی ها باشه میگه بیا توهم اضافه شو به جمع مامانای مجرد یا خانومایی که طلاق گرفتن 

خب نمیشه که ..انقد زندگیا بیخود و بی پایه شده که هرچی میسه میگن جداشو  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!