2777
2789
عنوان

جواب تلفن ندادن

396 بازدید | 15 پست

دوستان من کسی خیلی اذیتم کرده و واقعا زندگیمو بهم ریخته بوده و باعث تنش شدید بین منو شوهرم شده بوده با کارا و رفتاراش، از وقتی از زندگیم حذفش کردم آرامش گرفتم و علاقه بین منو همسرم برگشته ، الان طرف فهمیده من باردار هستم هر هفته زنگ میزنه و میخواد حال منو بپرسه و من کلا با شنیدن صداش کلا دوروز بهم میریزم و حال روحیم بهم میریزه، جواب هم ندم فرداش زنگ میزنه پس فرداش زنگ میزنه کلا انگار جواب ندی هم ناراحت نمیشه شما باشید چیکار میکنید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میذارم اینقدر زنگ بزنه تا حالش جا بیاد

به خدا انقدر تنش میگیرم یاد تک تک کاراش میوفتم تا دوروز میخوام گریه کنم بچم که الان ۵ ماهه باردارم تکوناش بیشتر میشه ، شوهرم میگه جوابشو نده بلاکش کن ولی خب خواهرشه 

میذارم اینقدر زنگ بزنه تا حالش جا بیاد

من خودم مثلا به دختر خالم یه بار زنگ بزنم جواب نده میشینم تا خودش زنگ بزنه اصلا دیگه زنگ نمیزنم ولی این هرچی جواب ندی بدتر میکنه و پیگیر تر میشه این حس بهم میده انگار میخواد روان آدمو بهم بریزه

به خدا انقدر تنش میگیرم یاد تک تک کاراش میوفتم تا دوروز میخوام گریه کنم بچم که الان ۵ ماهه باردارم ت ...

خواهرش باشه وفتی خودش میگه بلاک پس بلاک 

بکن 

دیگه گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من خودم مثلا به دختر خالم یه بار زنگ بزنم جواب نده میشینم تا خودش زنگ بزنه اصلا دیگه زنگ نمیزنم ولی ...

بله دیگه پررو هست

برا همین باس بلاکش بکنی 

بره پی کارش

دیگه

خواهرش باشه وفتی خودش میگه بلاک پس بلاک  بکن  دیگه گلم

آنقدر اذیت کرد زندگی ما بهم بخوره الان که باردارم زنگ میزنه میگه من عمه شدم غذا بدمزه هم برات درست کنم بیارم باید بخوری ، مرسی جوابمو دادی من قبلا میزاشتم اذیتم کنه ولی الان دیگه اجازه نمیدم

آنقدر اذیت کرد زندگی ما بهم بخوره الان که باردارم زنگ میزنه میگه من عمه شدم غذا بدمزه هم برات درست ک ...

پررو هستن ملت

باید فقط بلاک بکنی بره

گم بشه

دیگه

میگم اگه میخوای جنگ اعصاب داشته باشی بلاک نکن

خواهر همسرمه ولی خیلی اذیت کرده ، بديش اینه جواب ندی هرروز زنگ میزنه که بره رو مخت اصلا هم جواب ندی ناراحت نمیشه بیشتر زنگ میزنه تا بیشتر بره رو مخت ، من خودم به کسی زنگ بزنم جوابمو نده اصلا زنگ نمیزنم تا خودش بهم زنگ بزنه منتهی این نه