2777
2789
عنوان

فیلر چونه زدم خیلی بد شده

270 بازدید | 16 پست

خیلی بد شده ممکنه بخاطر ورم باشه؟اگه آره تا کی ورم داره 

یکمم کبود شده باید چیکار کنم

عکس میزارم لطفا راهنماییم کنید🥺

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
هنوز گرده که 

از سه رخ خیلی بدجوره تو عکس نمیوفته هرکاری میکنم 

ممکنه بخاطر ورمش باشه؟

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕 
یک هفته تایم بده جا بیفته درست میشه

کبودیه هم میره؟ اونو باید چیکارش کنم؟

می‌ره خودش

آها ممنون❤️

عزیزم فیلر جونه خوب شد؟ برای منم افتتاح شده😭

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

عزیزم فیلر جونه خوب شد؟ برای منم افتتاح شده😭

تعلیق بودم نتونستم جوابتونو بدم

آره عالی شده اصلا نگران نباش نهایتا دو هفته دیگه کامل عادی و قشنگ میشه

تعلیق بودم نتونستم جوابتونو بدم آره عالی شده اصلا نگران نباش نهایتا دو هفته دیگه کامل عادی و قشنگ م ...

سلام خوبین

عزیزم روز اول مثل سنگ بود جای فیلر

الان عالی شده درست میگی..

یعنی به مرور زمان درست میشه فیلر درسته؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

سلام خوبین عزیزم روز اول مثل سنگ بود جای فیلر الان عالی شده درست میگی.. یعنی به مرور زمان درست می ...

سلام بخوبیت عزیزم

آره حالا روز به روز کمتر میشه برای من حدود چهار ماه بعد دیگه حتی میشه گفت از بین رفت ولی بار دوم که میزنی ماندگاری بیشتر میشه

منم اولش خیلی ترسیدم نگران نباش...