2777
2789

پرسشها:۱سلام خیلی خوشامدید به لحظه های زیبای بهاردربهار میشه با مهمون عزیز بهاری امروزمون بیشتر اشنا بشیم؟۲_از لحظه های قشنگ رمضانی وضیافت الهی برامون بگو؟۳-در روز بیش از ۳۰ باردر نمازمون میگیم الله اکبر واقعا چقدر بزرگی خدای مهربون باورداری؟۴_گهی اندر بلامانی خداخوانی چوبازت عافیت بخشد سر از طاعت بگزدانی؟ ابن اتفاق رودر زندگیت تجربه کردی بعنی چی واقعا؟۵_میگن دل سر به هواست وعاشق پیشه چه کنیم این دل به غیر اهل بیت به کسی دل نبنده؟زمزمه های عاشقانه شمارو میشه بشنویم با اهل بیت هرکدام از بزرگان که درزندگی بیشتر به محضرشون توسل میجویی؟۶-حالاکه اهل راز ونیازی واحتمالا اهل پیام وارتباط عاشقانه با اهل بیت. حواست هست شیطان هم بیکار نمونده وکارهاش الکترونیکی شده ودر فضای مجازی سعی میکنه مارو بکشونه به خلوتگاه دنج برای کارهای که نباید ارسال پیامها واستیکرهایی که نباید یا تماسهای غیر معمول و...شما چقدر تلاش میکنی از خودت مراقبت کنی در فضای مجازی؟۷_خلبان ها بک کدی دارن به اسم ۷۶۰۰ مال وقتیه که دیگه نمیشه چیزی گفت معنیش اینه که برج مراقبت من نمیتونم حرف بزنم اما تو حواست به من باشه وراهنمایی ام کن چند بار تو زندگیت کد ۷۶۰۰ رو گرفتی وگفتی خدا جون من کم اوردم خودت هوامو داشته باش؟۸بک هدیه روی میز برش دارید ونگاش کتید تا من پرسش بعدی رو بپرسم ازاین قاب زیبا برامون بگید؟ -خانه تکانی رسم قدیمی منتظران بهار است برای رسیدن بهار ظهور اقا چه کرده ای ؟فکر میکنی می تونی سرباز قبل از ظهور اقا باشی میشه به شما گفت بچه های نسل مهدوی؟پدر ومادر چقدر نقش داشتند دراعتبار بخشیدن این هویت وارزش سرباز اقا امام زمان بودن به شما؟ این گلدان گل نرگس تقدیم شما مهمان خوب لحظه های امروز ما ۹_واما دعای قشنگ سرنوشت سازشما برای همه دلداگان مکتب مهدوی .عاشقان اهل بیت (ع)

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.