2777
2789
عنوان

فرق این دوتا چیه؟

145 بازدید | 10 پست

لمینت ابرو و لیفت ابرو و مژه  چیه بچه ها ؟

من خیلی خیلی دیگه نچرال م هیچ کاری برای صورتم انجام ندادم البته فیشیال چندجلسه انجام دادم با زالو درمانی که پوستم خداروشکر صافه 

امسال دلم تنوع میخواد تا بحال موهامو رنگ نکردم موهای خودم خرمایی هستش  نمیدونم چیکارش کنم ولی دلم میخواد یه تغییری بدم ایده رنگ مو میخوام بی زحمت بهم بدین 

و اینکه لیفت و لمینت ابرو و مژه چیه و میشه وضو گرفت منظورم چیزی نداره که آب به پوست نرسه ؟؟

۳۰ سالمه و اولین  کار آرایش گاهی م محسوب میشه کلا برای عقد و عروسیم میکاپ انجام دادم اونم کم و ریز  دیگه آرایشگاه هم نرفتم همسرم کلا دوست نداره ولی خب مدتیه بهش گفتم میخوام این کار ها رو انجام بدم گفت اگه دوست داری انجام بده ولی  زیاد شلوغ نباشه خود اصلیت تغییر کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیفت و لمینیت با مواد که بهترینش مای لمینیشن هست و ماندگاری بعضا ۳تا۵هفته رو داره 

تو آرایشگاه باید بگم از کدوم مواد میخوام یا فقط بگم لیفت و لمینت میخوام

ابرو هارو با مواد کاور میکنن تایم مکث میدن بعد لیفت به بالا میشه مرتب نه فشن البته، و مشکی تر ابروهارو نشون میده مواد دیگه بوتاکسه که اخرش دل بخاهی برات میذارن اون باعث میشه سالم باشه موه ابرو و درین صافی اسیب نداره ،لیفت مژه با مواد و چسب مخصوص و رنگه که با بیگودی میزارن و مکث میدن باز حالت فرمژه میگیره و باز یمدت بصورت نا محسوس انگار فرمژه زدی 

+خدایاشکرت🤍

اگه میخای یکبار برای عید انجام بدی که هیچی یباره ولی اگه قصدت اینه برای همیشه انجام بدی همیشه دوماه تایم استراحت بده هرچقدرم بگیم این مواد اسیب چندان نداره باید طرف بلده مار باشه تا انجام بده، بازم مواده و خوب نیست مداوم

+خدایاشکرت🤍

ابرو هارو با مواد کاور میکنن تایم مکث میدن بعد لیفت به بالا میشه مرتب نه فشن البته، و مشکی تر ابروها ...

پس فکر کنم خوشگل بشه مخصوص منی که تا بحال ریمل نزدم و مژه های کوتاهی دارم

تو آرایشگاه باید بگم از کدوم مواد میخوام یا فقط بگم لیفت و لمینت میخوام

بگو لیفت لمینیت ابرو مثلا میخوام یا ابرو و مژه 

بعد قیمت بگیر و بپرس با مواد مای لمینیشن انجام میدن؟ 

مای لمینیشن ایتالیایی و خیلیییی معروف اینستا امثرا پیجا با این کار میکنن و بزنی سرچ کنی میاد

+خدایاشکرت🤍

اگه میخای یکبار برای عید انجام بدی که هیچی یباره ولی اگه قصدت اینه برای همیشه انجام بدی همیشه دوماه ...

کلا فکر کنم یه بار بخوام انجام بدم همسرم ماموریته نیست تا برای عید میاد منم میخوام تغییر کنم البته اگه خوشم اومد شاید برای مناسبت ها انجام دادم