2777
2789
عنوان

📌. 19.فردا از همین الان شروع میشه ❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست
ببخش گفتم شاید دوس نداشته باشین به سوالم جواب بدین پاک کردم

📌. خب اگه از اون کامنت های زمان دار استفاده کنیم، کل سوال و جواب زیر 3 دقیقه است و آخرش پاک میکنیم اونو. حالا چی بود مگه. اگه ناراحت شدم محترمانه میگم که اینو جواب نمیدم. 🌹

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چخوب👏👏 فکرکردم ازجایی دراوردی

📌. نه، مال خودمه. توی سایت، یعنی شما الان این اکانت من و تاپیک های اینو می‌بینید. اون یکی تاپیک هام ندیدین احتمالا. (تاپیک اکانت قبلی هام)، معمولا آرشیو میکنم اونا رو. 

📌. نه، مال خودمه. توی سایت، یعنی شما الان این اکانت من و تاپیک های اینو می‌بینید. اون یکی تاپیک هام ...

نه اولین باره بنظرم میام توتاپیکات تاحالانیومدم

حالایه سربهشون میزنم حتما

تشکرکه جواب دادین مزاحمتون نمیشم🙏🙏🌷🌷

📌. سلامت باشین. بزرگوارین شما. ولی به دوستان توی سایت میگم این حرف شما حرف جالبی نیست. اگه فکر می‌کنید مزاحم میشین پس نشین. اما اگه خواستین تعامل داشته باشیم، سوالتون رو، تا جایی که بدونم، جواب میدم و ناراحت نمیشم. و چون نمی دونید و ندیدین کامنت هامو، کامنت هام گاهی در حد چند صفحه پشت و رو برگه A4 هم هست. 🌹

📌. ممنونم از شما. امیدوارم تونسته باشم سوالتون رو جواب داده باشم. 🌹

📌. سلامت باشین. بزرگوارین شما. ولی به دوستان توی سایت میگم این حرف شما حرف جالبی نیست. اگه فکر می‌ک ...

میدونی چیه من ازاینکه حقیقت ببینم کسی یاکارداره یانمیتونه جواب بده پیامموپاک میکنم ومیرم چون ازاینکه کسی پیامم وببینه وردبشه بدم میادگفتم شایدشماهم کارداشته باشین وقتی براحرف زدن نداشته باشین

میدونی چیه من ازاینکه حقیقت ببینم کسی یاکارداره یانمیتونه جواب بده پیامموپاک میکنم ومیرم چون ازاینکه ...

📌. من حدود 8،9 ماه توی سایت نبودم. توی این مدت یه اتفاقاتی توی سایت افتاد. یه مسابقه بود که سخت بود تقریبا. وقتی برگشتم هم به برگذار کننده گفتم شما سوالتون چقدر سخت بود و هم یه کاربر شرکت کننده رو تشویق کردم و گفتم کار شما ایول داشت. 

📌. معمولا کامنت ها رو جواب میدم. و اگرم کسی زیاد سوالی رو بپرسه و نخوام جواب میدم میگم اگه اشکال نداره من جواب این سوال رو نمیدم و ممنون از اینکه به حریم خصوصی من احترام میذارین. 

📌. با تمام این حرفا. گاهی کامنت رو نمیبینم. شاید اونجا جواب ندم. دلیلش شاید این باشه. بهرحال ممنونم 🌹

📌. من حدود 8،9 ماه توی سایت نبودم. توی این مدت یه اتفاقاتی توی سایت افتاد. یه مسابقه بود که سخت بود ...

خواهش میکنم🌷🌷

اینجابعضی وقتابایدسوالاروبدون جواب گذاشت چون دیگه خیلی پاپیچ میشن ومیخوان تمام ریزودرشت کارتوبدونن

خواهش میکنم🌷🌷 اینجابعضی وقتابایدسوالاروبدون جواب گذاشت چون دیگه خیلی پاپیچ میشن ومیخوان تمام ریزو ...

📌. همینطوره.