2777
2789

عزیزم شما زایمان کردین بسلامتی؟ پیش همین دکتر و همین بیمارستان؟ راضی بودین؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

من پیشش سزارین کردم ،دکتر بد نیست خوبه،با دل و جرئته،حواس جمع هم هست،اما از بیمارستان زیاد راضی نبودم ،خیلی گیجن کادر بیمارستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیشش سزارین کردم ،دکتر بد نیست خوبه،با دل و جرئته،حواس جمع هم هست،اما از بیمارستان زیاد راضی نبود ...

بسلامتی عزیزم،ممنون از راهنماییت

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

سلام عزیزم

بله 

فوق العاده ترین دکترن 

عالی 

با اخلاق 

مهربون 

همیشه در دسترس 

شماره تلفن هم نده همیشه بیمارستان هست

شب قبل از زایمان من هر ساعت تماس میگرفت توی بلوک زایمان بستری بودم جهت سزارین و حالم زو میپرسید 

ذره ای استرس نداشتم 

سلام عزیزمبله فوق العاده ترین دکترن عالی با اخلاق مهربون همیشه در دسترس شماره تلفن هم نده همیشه بیما ...

چه عالی خداروشکر عزیزم

منم پیش ایشون تشکیل پرونده دادم و راضیم شکرخدا

چه عالی خداروشکر عزیزممنم پیش ایشون تشکیل پرونده دادم و راضیم شکرخدا

سلام

تو این چند ماه که گذشته، راضی هستین از دکتر؟

برای بارداری میخوام اقدام کنم و دنبال یه دکتر خوبم که برم زیرنظرشون

سلامتو این چند ماه که گذشته، راضی هستین از دکتر؟برای بارداری میخوام اقدام کنم و دنبال یه دکتر خوبم ک ...

سلام عزیزم

بله من کاملا راضیم ازش

من دنبال دکتری بودم‌که هم اخلاق خوب داشته باشه هم‌تخصص و تبحر

که ایشون هردو رو داره 

کلا از ماما و منشی و خود دکتر همه خوش اخلاقن که برای من خیلی مهم بود

دوستمم پیش ایشون سزارین کرد چندروز پیش و راضی بود

فقط اینکه خیلی مو رو از ماست میکشه،ینی از نوشتن سونو و ازمایشی دریغ نمیکنه و حساسیت زیادی داره

من پیشش سزارین کردم ،دکتر بد نیست خوبه،با دل و جرئته،حواس جمع هم هست،اما از بیمارستان زیاد راضی نبود ...

سلام عزیزم من به تازگی پیششون رفتم میخواستم‌بپرسم زیر میزی گرفتن؟ من زایمان طبیعی میخوام ماما همراهشون بهم گفتن چه طبیعی چه سزارین پونزده میلیون!!! جدا زیر میزی‌میگیرن!!

سلام عزیزمبله من کاملا راضیم ازشمن دنبال دکتری بودم‌که هم اخلاق خوب داشته باشه هم‌تخصص و تبحرکه ایشو ...

سلام عزیزم زیرمیزی هم گرفتن؟ من طبیعی میخوام بهم گفتن ۱۵ میلیون زیرمیزی میگیره! کلا که‌زیرمیزی‌طبق قانون خلافه‌ ولی خب عرفش باز تو بین دکترای دیگه مثل افراسیاب ۵‌ میلیونه! میخواستم ببینم شما که ۱۴۰۳ بودید زیرمیزی‌دادید؟

سلام عزیزم بله گرفت

۱۰ تومن گرفت

ولی خب من راضیم چون کارش خوب بود

سلام عزیزم من به تازگی پیششون رفتم میخواستم‌بپرسم زیر میزی گرفتن؟ من زایمان طبیعی میخوام ماما همراهش ...

نه اصلا،البته من هیچوقت مطبشون نرفتم،من همیشه میرفتم بیمارستان نیکان برای ویزیت هر ماه ،همونجا پرونده داشتم دیگه برای زایمان هم رفتم همون بیمارستان ،شاید تو بیمارستان نتونن زیرمیزی بگیرن چون اصلا حرفی نزد،حتی ما روز اول از خودش پرسیدیم غیر از هزینه بیمارستان چقدر باید تقدیم کنیم گفت هیچی

سلام عزیزمبله فوق العاده ترین دکترن عالی با اخلاق مهربون همیشه در دسترس شماره تلفن هم نده همیشه بیما ...

منکه توی مطبش فقط هرج و مرج دیدم

وقتی بعد از یکی دو ساعت نوبتم شد و رفتم داخل دیدم جز من دو نفر دیگه هم داخلن

یکی داره با دکتر حرف میرنه که همزمان با منم صحبت میکرد

یکی روی تخت سونو خوابیده

یه نفرم پیش ماماشه… یعنی شیر تو شیری بود که نگو

اصلاااااا حس خوبی نگرفتم

دفعه بعد رفتم خود نیکان ببینم اونجا چطوره چون احتمالا بیمارستان دیگه نباید اینجوری ویزیت کنه ولی بازم دیر اومد من که داخل بودم بعدی رو گفت بیاد اصلا جواب غربالگری منو نگاهم نکرد ، همشم مامای دستیارش میگفت خب دیگه کار شما تمومه میتونید برید گفتم سوال دارم ولی از ده تا سوالم یکیشو فقط پرسیدم انقدر معذب شدم

توی حرف زدنشم که توی این دو بار یبار گفت برو ببین اصلا بچت میمونه یا سقط میشه

برای بار دومم گفت نمدونم چرا چی چی رو انجام ندادی بچت کجو کوله شه به من ربطی نداره هاااا… گفتم هرچی شما نوشتیدو من انجام دادم خودتون چیزی ننوشتید

خلاصه که یکی که انقدرررر هولهولکی فقط میخواد ردت کنه بری نمیدونم اصلا دقتی هم توی کارش هست یا نه!!