2777
2789

خانوما من لبام خیلی خشکهههه همش پوسته پوستس حسرت یه لب صاف و نرم مونده رو دلم.چندمدل بالم لب استفاده کردم زیاد تاثیر نداشتن میشه چند تا خوبشو که راضی بودین معرفی کنین 😢😢🥲🥲کلافه شدم واقعاا

دکتر ژیلا

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم زیاد استفاده کردم 

دیپ سنس؛وازلین؛دکتر ژیلا؛ نئودرم؛لابلو و...

باز لبم پوست پوست میشه 

ولی میگن که لانیژ خوبه این بار اینو میخرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درماتیپیک

منم خیلی لبام افتضاح بود همیشه با این خیلی بهتر شد

آقایون نیاید تو تاپیکای من❌🚫 خیلی بدم میاد اومدید تو سایت زنونه خجالت نمیکشید؟؟؟//عاشق کوروش زمانه ام سید علی خامنه ای😍🇮🇷(مدظله العالی)//اینجا میایم که درد و دل کنیم ولی بعضیا بجای اینکه دلداریت بدن و باهات همدردی کنن همچین میکوبنت که انگار تو اصلا حق زندگی نداری...عجب❗///سفارش دوخت قبول میکنم از هرجای ایران قشنگم که باشید👇 تلگرام https://t.me/pushakaban/ ایتا https://eitaa.com/pushakaban/ سروش https://splus.ir/pushakaban/ باسلام https://basalam.com/pushakaban

ایروکس بگیر عالیه

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
استفاده کردم دوس نداشتم متاسفانه 

واسه من که خوب جوابه

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

من بالم استفاده کردم جواب نداد ولی ویتامین آد برند سبحان رو خریدم قیمتش هم 12تومن بود لبم رو مثل کف نرم کرد 😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

هر چیز دربارهی بالم لب ، خشکی ، تیرگی و پوست پوست شدن لب  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه برای خشکی و پوسته پوسته شدن میتونید از بالم لب استفاده کنید و برای تیرگی از اسکراب لب اما چرا خیلیا نتیجه نمیگیرن ؟

شما اول باید مشکل و حل کنی بعد درمان نتیجه داشته باشه

خشکی و مشکلات لب معمولا به خاطر این هاس : کم آبی (آب نخوردی قید بالم لب هم بزن) حساسیت به لوازم آرایشی بعضی لوازم هاتون بهتون نمیسازه و حساسیتش داره تو لب مشخص میشه چون پوست لب نازک و حساسه . تنفس از دهن . سعی کنید اگر میتونید این عادت و ترک کنید اگر مشکل تنفسی دارید هم باید مشکل و حل کنید . نور خورشید . لیس زدن لب . شاید فکر میکنید اگر لیس بزنید مرطوب میکنید درحالی که بیشتر باعث خشکی میشه 

به خاطر همینه این همه بالم تست میکنید و خیلیا جواب نمیگیرید .

مورد بعدی بالم لبهای ایرانی خیلی خوب نیستن و بالم لب نباید پالم و الکل داشته باشه که بدتر میشه 

توصیه خود من همون بالم لب وازلین هست که هم قیمتش مفته هم کیفیتش خوبه خاصیت درمانی ، طعم و... بقیه چیزهایی که باید داشته باشه رو داره 

هیدرودرم و شیگلم هم زیاد شنیدم ولی بازم برند والزلین بهتره فقط مشکل اینه وازلین چون خواهان زیاد داره و از همه معروف تره اکثرشون فیکه و خیلیاتون شاید اگر استفاده کردید و اثر نداشته چون فیک بوده

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید. 

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .