2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز توی یکی از تاپیک ها گفته بودین از نیاسینامید اوردینری استفاده میکنید خواستم ببینم چطور بو ...

سلام گلم واقعا عالی بود چربی پوستمو کنترل کرد و جلوی جوش زدنمو گرفت،ولی کنارش اسنس حلزون کوزارکس با مرطوب کننده خوب استفاده میکردم ،نمیتونم بگم به اوردینری تنهایی چقدر تاثیر داشت چو بیشتر خوب شدن پوستم به خاطر اسنس حلزون بود

سلام گلم واقعا عالی بود چربی پوستمو کنترل کرد و جلوی جوش زدنمو گرفت،ولی کنارش اسنس حلزون کوزارکس با ...

ممنونم که جواب دادی❤️

منم از آبرسان کلینیک استفاده میکنم در کنارش لطف میکنی کاربرد اسنس خلزون رو بهم بگی ممنون میشم

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱
ممنونم که جواب دادی❤️ منم از آبرسان کلینیک استفاده میکنم در کنارش لطف میکنی کاربرد اسنس خلزون رو به ...

❤️❤️❤️اسنس حلزون ترمیم کننده و آب رسان پوسته،من بس عادت داشتم جوش هامو دستکاری کنم پوستم مخصوصا تو قسمت پیشونی زبر و پر جای جوش شده بود😣اسنس رو با مرطوب کننده درماتیکالی کلینیک استفاده کردم پوستم زخم ها و جای جوش های قهوه ایش ترمیم شد و چون سد دفاعیمو سالم کرد کمتر جوش میزدم،خلاصه یبار بخری عاشقش میشی

❤️❤️❤️اسنس حلزون ترمیم کننده و آب رسان پوسته،من بس عادت داشتم جوش هامو دستکاری کنم پوستم مخصوصا تو ق ...

متشکرم از توضیحاتت❤️❤️❤️

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱