2777
2789
عنوان

مثل دوران کودکیتون هنوزم شوروشوق دارید واسه عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 94 پست
وای لطفا یکم انرژی داشته باشین ینی شور و شوق نداریم تنها دلخوشیمون همین عیده ک برامون مونده لطفا این ...

اگه شوهرمنو ازم بگیرید من قول میدم خوشحال ترین باشم همه ی شهرو شادکنم🥲😂

چشم جان من.روی جفت چشمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونموقعا هر عیدی دو سه دست لباس میگرفتیم مهمم نبود ک از قبل داریم یا نه چون عید بود الآن دیگه نمیشه

اره اون موقع ها نهایتش یه لباس یا ۲تا داشتیم الان کمدام جا ندارن بس که لباس توشونه

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
اگه شوهرمنو ازم بگیرید من قول میدم خوشحال ترین باشم همه ی شهرو شادکنم🥲😂

😂😂😂😂😂

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
خرید کردنشو دوست دارم ولی نه به اندازا اون موقع ها چون الان درطول سال هروقت هرچی بخوام میخرم دیگه خ ...

نهما هنور خرید عید متفاوته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نه بابا دیگه شوروشوقی براکسی مونده    

شوروشوق رو از مردم گرفتن🥺😪

وای لطفا یکم انرژی داشته باشین ینی شور و شوق نداریم تنها دلخوشیمون همین عیده ک برامون مونده لطفا این ...

دیوه بعضی چیزا اقتضای طبیعت ادمیزاده.. اون ذوقی که تو بچگی برای عید و دیدن بچه های فامیل و یبازیکردن ذو داشتیم الان نداریم.. چند وقت پیش البوم قدیمی رو نگاه میکردم عکسای سیزده بدر دهه هفتاد چقدر شلوغ پلوغ و جمعیت زیاد بود اصلا حس و حالش از تو عکس معلوم بودچقدر خوش میگذشت الان اون جمعیت هم خوش نمیگذره همه چی تو بچگی قشنگ تره 

آره وقتی بچه بودم عاااشق عید و بوی عید بودم

الان ولی خنثی شده برام همچی

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

نه ندارم فقط خونه تکونی عید رو انجام میدم همیشه از کثیفی بدم میاد تا دم عیده آدم تو جو خونه تکونی میره تنبلیش نمیاد وگرنه خرید و این حرفا نمیرم.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
والا اخه.تا حد مرگم خونه تکونی میکنم یهو روز دوم یا سوم عید کل لشکر خانواده شوهر حمله میکنن خونه اخر ...

من فامیل شوهر ندارم اونطوری بیان خونه رو داغون کنن 

مادرشوهرم و پدرشوهرم جدا میان 

خانواده ی چهار نفری برادرشوهرمم جدا 

همین 

خانواده ی خودم زیادن 

اونم بهشون میگم باهم نیایین

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight