2777
2789

برای همه چی اینطوریه ارزو دارم مهندس خوبی بشم ولی میترسم تا اون موقع هوش مصنوعی جاشو بگیره به نظرتون شغلا از بین میره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید هوش مصنوعی بتونه جای گرافیستا رو بگیره که اونم حداقل ۵۰ سال زمان نیازه براش 

ولی مهندسی رو فکر نمیکنم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
جای معماری و چی ؟ جای اونو میگن میگیره

نه فکر نمیکنم

مثل یک نرم افزار میمونه دیگه که کار معمارارو راحت تر میکنه 

احتمالا تا چندوقت دیگه تو هر حوزه ای شخصی سازی میشه که مهندسا، گرافیستا و... ازش استفاده کنن 

امکان نداره بتونه جایگزین کار انسانی باشه

برای جراح ها هم همینو میگفتن که ربات میسازن جاشونو اینا و با اینکه اومد ولی باز هم دکتر باید ناظر میبود و دستگاه رو هدایت میکرد

عموم نمیتونن از هوش مصنوعی برای کارای تخصصی استفاده کنن حتی همون گرافیک هم احتمالا براشون مثل نرم افزار میشه و کارشون راحت تر میشه جای نگرانی نیست

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤