2777
2789
عنوان

میدونید رعیس جمهور قطر به بازیکناش چی هدیه داده؟ 😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 145 پست
جمعیتش یک میلیون هست  درآمدش از ایران بیشتره نفت و اینا

درآمدش از ایران بیشتر نیست 

ایران انواع معدن داره نفت و گاز داره 

و فقط خرج اقازاده ها و اختلاص میشه 

اونا فقط یه نفت دارن 

باشه تو خوبی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ماهم دویس تون عیدانه فجرانه دادن🤣

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
والا بخدا ملت چقدر ناشکرن🤕

خدایااااا بسه دیگههههه😭😭😭💔

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
واقعیه؟این همه پولو از کجا میارن؟😳

کسی دزدی نمیکنه اونجا ،،

منابع کشورشون پولش صرف مردمش میشه نه کشورای دیگه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
ولی چرا ناشکری میکنین اخه 😐 ما یارانه فجرانه داشتیم😎 تازه ب یسریام تعلق نگرف😎 همش ناله کنید اه ...

ایجانم 

چه کردند تاج گذاشتن سرمون

یارانه اونا ماهی 12 میلیونه به پول ایران  

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد