2777
2789
عنوان

میدونید رعیس جمهور قطر به بازیکناش چی هدیه داده؟ 😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 145 پست
قربانت برم بلامسیر چ خوب مینوازی ولی جوابشونو نده

آره بخدا راست میگی اصلا نباید با اینا بحث کرد اینا نونشون تو نفهمیدنه

امیر کبیر گفت: دوران افول وعقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را ” تقلید“  جای تلاش وکوشش را ”دعا“ جای فکر کردن به آرزوهای بزرگ را ” قناعت “ و جای اراده برای رفتن و رسیدن را ”قسمت“  و جای تصمیم عقلانی را ” استخاره “ گرفت. 
 من چی میگم شما چی میگی بعدشم اینا خودشون با آمریکا هماهنگن شما خاطرت جمع باشه جوری میزنن خون ...

امضات عین خودمه که 😃🥰👌

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی ندیدم تو جواب شما به سوالم

خواستم بگم اگر ما به متحدین خودم کمک نکنیم اونا با متحدین خودشون به ما حمله می کنند . وقتی اسکندر مقدونی می خواست به ایران حمله کنه با سلوکیان متحد شد . وقتی صدام می خواست حمله کنه همین قطر و بقیه گفتن ما پشت ات هستیم . اونا اتحادیه اروپا دارن . اتحادیه عرب دارن . ما چندتا ننه مرده بیشتر نداریم . ببین الان ما حزب الله و یمن رو انداختیم جلو . هر روز داره هزینه می کنند امریکا و انگلیس .....

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
آره بخدا راست میگی اصلا نباید با اینا بحث کرد اینا نونشون تو نفهمیدنه

به جان خودم حسن ر   منو بدبخت کرد و باعث برشکستگیم شد البته 40 درصدشو . بقیه هم خودم و عوامل دیگه دخیل بودن . نون ام رو توی روغن زرد  کسی نمی کنم . به همین نون و آب قانع هستم  . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

طرف تازه عضو شده نمیدونی اکثرا مردن این جور ناپیکا میزنن؟وم غیرتت گرم ک منم تگ میکنی راهکا  میخای😂😐🤌🏻

الان درخواست دوستی داده قسم میخورم به محض قبول کردن چه پیشنهاداتی ک نمیده

من الان دیدم کاربریش تازست

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

طرف تازه عضو شده نمیدونی اکثرا مردن این جور ناپیکا میزنن؟وم غیرتت گرم ک منم تگ میکنی راهکا  میخ ...

😂😂😂

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍
طرف تازه عضو شده نمیدونی اکثرا مردن این جور ناپیکا میزنن؟وم غیرتت گرم ک منم تگ میکنی راهکا  میخ ...

چمیدونسدم مرده خو

فیلمباز🎭🎬.             فیلم و سریال خاستی بگو معرفی کنم👍