2777
2789

سلام

اونایی که تنها میرید طلا میخرید و واردید ... بیاید کمکم کنید.

حدود ۵۰ تومن دارم، میخوام برای سرمایه گذاری طلای دست دوم بخرم.

تا به حال تنهایی طلا فروشی نرفتم. چهرمم میخوره دبیرستانی باشم میترسم سرم کلاه بذارن. کسی و هم ندارم باهاش برم.

بهم بگید برای خرید طلای دست دوم چه نکاتی و باید بدونم؟

سوا از پولِ خود طلا دیگه چه هزینه‌ای باید پرداخت کنم؟ (منظورم سود و مالیات و ایناست).

سود یه مبلغِ ثابته؟ یا بسته به مدل هر طلایی ممکنه درصد سودشم متفاوت باشه؟

کلا از چیزی که مطمئنید بگید بهم لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمورد سوال اصلیتون اطلاعاتی ندارم ولی بهتر نیست به جای طلای دست دوم شمش یا سکه یا نیم و ربع بخرید ق ...

راستش تحقیق کردم، به اسن نتیجه رسیدم که طلای خام و شمش و اینا برای کسی که وارد نیست فقط ضرره و بیشتر به کار هجون طلافروشا میاد یا اونی که وارده.

گفتم دست دوم بخرم که هم اجرت ساخت نداره و هم میتونم خودم استفاده کنم‌ 

طلای دست دو فقط سود میگیره مغازه دار ..هرجا رفتی بگو بدون اجرت می‌خوام ..

ماشین حساب زرگر تو گوگل جستجو کن همون موقع که گرمش مشخص شد خودت سریع بزن قیمت برات میاره 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

طلای مستعمل اجرت نداره . به هرحال من وقتی میخوام طلای دست دوم بخرم همون اول سوال میکنم که باچنددرصدسودمیفروشید سودش شهرای مختلف متفاوته ولی عرفش بین 3تا5درصده بعضا7درصدم میگن که زیاده من همون 3درصدمیگیرم معمولا

یعنی گرم طلا رو درقیمت روی تابلو ضرب میکنی وپاسخش رو +اون مقدارسود میکنی باماشین حساب گوشیت خیلی راحت میتونی حساب کنی 

ما دو مغرور، دو خودخواه، دو بد تقديريم؛؛؛عاشقی کردن ما شرح عدم در عدم است ..‌
صندوق طلای کیان دیجیتال خیلی معروفه تو گوگل بزن واسه بورسه خودم چند ماهیه اونجا پولمو میزارم

عه چه جالب 

من تو بورسم 

پولم تو صندوق درامد ثابت دارم

مثل بقیه چیزای یا فرق داره؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت