2777
2789

من رفتم آزمایشگاه همسرمم بود گفتم میخوام آزمایش بیماری های مقاربتی بگیرم برای همسرم گفتم از روی اسپ.رم مثلا عفونت و این چیزا گفت امکانش نیست فقط آزمایش اسپرم برای تعداد و حرکت اینا هست ولی آزمایش هپاتیت ایدز اینا با خون میتونی انجام بدی ولی نمیدونم چرا حس میکردم دروغ میگه شوهرمم سر کیف بود ک حتما خدا ی چیزی می‌دونه ک برای مردا مشخص نمیشه ( این حرفو زد مغزم ارور داد خیلی مسخره بود🤐) خلاصه اینکه گوگل کردم الان بعد ی ماه فهمیدم امکانش هست بفهمن چرا مسئول پذیرش آزمایشگاه دروغ گفت😐

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

احتمالا چون آزمایش اسپرم پر دردسره واسه چیزای دیگه به کار نمیره

میدونید که چجوری میگیرن دیگه 

خون از همه مطمئن تره

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

مرض داشته

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا چون آزمایش اسپرم پر دردسره واسه چیزای دیگه به کار نمیره میدونید که چجوری میگیرن دیگه  ...

مگه چجوری میگیرن شوهرم مجبورش کردم آزمایش بده رفت تو سرویس بهداشتی اورد ولی فقط تعداد و حرکات اینا نشون داد

اگه منظورتون اچ پی ویه شهرستانا برا مردا من شنیدم نمیتونن ولی تهران چند تا ازمایشگاه داره.

اچ پی وی نه منظورم نیست تو شهرستان هم هست من آزمایش دادم منفی شد ولی شوهرم آزمایش نداده چون تو عقدی دیدم اون قسمت قبل اینکه دستش ب من خورده باشه یعنی اگه چیزی هست واسه قبل، ولی هر وقت اسم زگیل و میارم شدیداً عصبی میشه دلم میخواد ی روز ازمایش بده خیالم راحت بشه همش با خودم میگم شاید اونی ک دیدم ی چیز دیگه بوده

خانوم خوبی بودا ولی اینکه دروغ گفت نفهمیدم آزمایشگاه هم خیلی با تجهیزات ک بگم نتونن آزمایش کنند

حتما مسئولش نبوده یا حوصلش رو نداشتن

من یبار بابامو بردم بیمارستان برای نوار قلب طرف گفت خودش نیست خانم باید ببری بخش

گفتم ای بابا ب من گفتن بیام اینجااا

گفتن من نمیدونم نیستن دیگه

بعد اومدم تختو تکون دادم ببرمش گفت بیا ولش کن خودم میگیرم😂

انقد عصبی شدم ک نگو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شک نکن به مسئول آزمایشگاه پول داده بوده 😂

حالا این دفعه میدونم چ بلایی سرش بیارم میبرمش آزمایشگاه دیگه ببینم چیکار میتونه بکنه 

اچ پی وی نه منظورم نیست تو شهرستان هم هست من آزمایش دادم منفی شد ولی شوهرم آزمایش نداده چون تو عقدی ...

زگیل همون اچ پی ویه دیگه. اگه نمونه بردارن میشه ولی تست بدون نمونه بداری رو تو شهرستان همه جاها ندارن.بقیه تستا مثل اچ ای وی و ... که باخون هست میشه ازمایش داد

با این صراحت  چرا بهش شک داری

چون دوستاش همکاراش تو شرکت پیش هم هستن تو ی اتاق میخوابن ( شوهرم کارش شهر دیگه اس) همیشه هم از اونا میگه ک زن بازن با اینکه متأهلن زن و بچه دارن فلان اینه من ۹۹ درصد مطمئن هستم خودشم ی گوهی خورده چون من عفونت دارم قرص میخورم خوب میشم شوهرم میاد دوباره میگیرم چند بار واسم پیش اومد ب شوهرم گفتم هیچ عکس العملی نشون نداد گفت اره شایدم از منه🤔