2777
2789

عزیزم شما کرم مو دیترون داشتید راضی بودید چقد نرم میکرد موهاتونو معمولی یا خیلی ابریشمی میشد ؟ اثر نرمیش تا چتدروز میموند ؟ ازاونا نیس ک بی کیفیته نرمیش فقط تا یه روز میمونه ؟؟؟* موهاتون رنگ داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما کرم مو دیترون داشتید راضی بودید چقد نرم میکرد موهاتونو معمولی یا خیلی ابریشمی میشد ؟ اثر ن ...

بله عزیزم دارم راضی ام موهای خودم رنگ داره دخترم نه 

دوتامون میزنیم اثرش ۲تا۳روز هست

بله عزیزم دارم راضی ام موهای خودم رنگ داره دخترم نه  دوتامون میزنیم اثرش ۲تا۳روز هست

عزیزم من موهام همش موخوره میگیره خیلی خشکه هر سرم و نرم کننده ای میزنم اثر نرمیش تا چندساعت نهااایت یکروزه سرم ارگان نئودرم و سرم پریم گرفتم . پریم ک افتضاحه چرررب اصلا نرم نمیکنه نئودرمم اصلا موهارو نرم و جوندار نمیکنه انکار آب زدی انگار ن انگار . این واقعا نرم کنندگیش زیاده ؟ چرب نمیکنه موهارو ؟ موهارو لختم میکنه ؟ شما کدوم مدل کرم مو دیترون رو میزنید ؟ ماسک مو داخل حمام دیترونم استفاده میکنید درکنارش ک اثرشو نشون بده ؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد🙈 ممنون میشم لطفا همشو جواب بدین 

عزیزم من موهام همش موخوره میگیره خیلی خشکه هر سرم و نرم کننده ای میزنم اثر نرمیش تا چندساعت نهااایت ...

من کرم موی بعد از حمام و میزنم روی موی نمدار باید استفاده شه 

نه چرب نمیکنه 

لخت میکنه تاحدودی و نرمممم

بله عزیزم دارم راضی ام موهای خودم رنگ داره دخترم نه  دوتامون میزنیم اثرش ۲تا۳روز هست

سلام عزیزم شما ک انتی ۶ تا از رنج نرمال بیشتر بود رفتین دکتر چی گغت بهت کاش ج بدی گلم