نوروسرجری_عاشقتم مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 عنوان یکی بهم گفته شیشه میکشی؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 24 پست یه جواب خوب بدین در خور شخصیتش باشه من بهش بگم خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت! 1402/11/30 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmanammmmmmm عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 1299 اگه نمی کشیدم که با تو حرف نمی زدم همین فعلا به نظرم میاد
سرینا_ عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 17213 بگو از کجا فهمیدی ؟مگه شخصیتم شبیه تو شده درحال ساخت ....:)
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 بگو اون چیزی که تو میکشی ما خیلی وقت پیش کشیدیم ترک کردیم هه🦅🦅🦅 بده شیش این یعنی چیییی نفهمیدم🤣 خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 خب به کسی چه ربطی داره چیزی میکشی یا نه داره توهین میکنه یا همون مسخره خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16570 این یعنی چیییی نفهمیدم🤣 ینی این ک میگیو بمن نسبت نده خودت داری میکشی ک منم مث خودت میبینی من خیلی وقت پیش ترک کردم خیلییی عامیانه ولی اگ نگیره و جواب نده ینی خیلی..😂😂😂🤦🏼♀️ +خدایاشکرت🤍
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 بگو اون چیزی که تو میکشی ما خیلی وقت پیش کشیدیم ترک کردیم هه🦅🦅🦅 بده شیش دقیقا همینو کپی کنم؟ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
بهاران۱۴٠٠ عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4348 بهش بگو مشخصه اینکاره ای ولی هنوز به اون درجه از سلوک نرسیدی که هم پادگیاتو از بقیه تشخیص بدی اینه که شغل خودت رو به همه نسبت میدی
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16570 ایییی یاد رفیقم افتادم بی معرفت رفت همیشه سرررراین چیزا متن میداذم کپی میکرد 😂😂😂😂😂😂میداد جواب این اون تو تل +خدایاشکرت🤍
نوروسرجری_عاشقتم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 552 ایییی یاد رفیقم افتادم بی معرفت رفت همیشه سرررراین چیزا متن میداذم کپی میکرد 😂😂😂😂😂😂میدا ... مرسی واقعا خیلی بدردم خورد دمت گرم😂❤️ خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!