2777
2789

خواب دیدم کربلام رو ب روی حرم امام حسین ایام فاطمیه هست روضه حضرت فاطمه میخونن دست میکشم به زمین میزنم ب چشمم میگم اقا تون دنیا مارو شفاعت کن خواستم برم سمت ضریح گفتن نمیشه فقط عاشورا بازش میکنن 

یا امام حسین ترو جان عباست از دلم خبر داری ی کاری کن برامون ترو ب داغ دیده برادرت نگاهمون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندشب پیش خواب دیدم دعوت میشم به جشن ولادت امام حسین و پسرم داره شیرینی جمع میکنه فرداش یکی زنگ زد دعوتم کرد برای جشن ولادت آقا و دقیقا مثل خوابی که دیدم پسرم داشت شیرینی و نقل جمع میکرد

یاخدا عجب خوابی

تقریبا هر چند ماهی ی بار از این خواب ها میبینم ی بار دیگه خواب دیدم استکان چایی های هیئت حضرت ابوالفضل میشورم ضریح جوری بود مثل حوض اب بود فواره داشت وسطش از شدت دلتنگی زیاده چ کنم رو سیاهم طلبیده نمیشم

چقدر خواب با معنی مفهومی داشتید...من خوابام واقعا پریشون تره..چرتو پرته ولی استرس زیادی داره

با امام حسین رفیق شی ایقددد روحتو اروم میکنه ب جان پسرم ماه قبل ولادت حضرت علی بود رفتم سر قبر حاج قاسم گفتم حاجی جان مادرت حضرت زهرا یا ی کربلا برا من میگیری یا دیگه پام نمیزارم طرفت حالا اگرم اینا شنیدی ی نشونه بفرس یا صاحب الزمان دو روز بعدش ی بلاگر رفت کربلا و ۱۵تا تسبیح اورد بین ۳۰۰هزار نفر من یکی از اون ۱۵تا بودم اسمم در اومد این تسبیح ها هم نجف هم کربلا تبرک شده بود با مهر کربلا