2777
2789

من که اصلا سردرنمیارم فجرانه وکالابرگ و اینا یعنی چی ومال چیه و کیه ازکجابایدبدونم؟ من فقط یارانه رومیدونم که اونم این ماه واریز نشد. اگ کسی میدونه بگه برام

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس ما ک چیزی نریختن

حتما بالای دهک ۷ هستین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من که اصلا سردرنمیارم فجرانه وکالابرگ و اینا یعنی چی ومال چیه و کیه ازکجابایدبدونم؟ من فقط یارانه رو ...

یارانه این ماه برای بیشتریا 30 ام واریز میشه

فجرانه نفری 220 تومن هدیه هست باید بری خرید کنی

کالا برگ. خرید میکنی اخر ماه از یارانت کم میکنن. مثلا برای کسایی که وسط ماه پول کم میارن خرید میکنن وقتی یارانه گرفتن از اون برمیدارن 

پس اولیش تا ۱۵ اسفنده؟

آره عزیزم.من توخبرا خوندم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
۲۲۰ تومنی چیه؟چرا بما ندادن؟یعنی از یارانه کسر میشه یا اضافه دادن؟

کد ستاره۵۵ ستاه ۱۴۶۳ مربع رو بزنید ببینید بهتون تعلق گرفته یا نه 

البته برای ما که خطا میزد 

پولی توی کارت یارانه نمیاد ، میبرید فروشگاه افق یا دیلی مارکن یا جانبو بگید بهشون ببینن یارانه فجرانه بهتون تعلقگرفته یا نه

یعنی تو کارت پول نمیاد که خودم متوجه بشم؟باید ببرم فروشگاه حتما؟کدوم فروشگاه؟

نه تو کارت نمیاد

باید بری استعلام بگیری

یا با خط شوهرت بزن *500*1463#

گزینه دو

موجودی میزنه معلوم. میشه تعلق گرفته یا نه