2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم عالیه 

مارکش سیلورکرست هست ، لازانیا ، مرغ و ... همه چی توش درست کردم 

مرغ رو که ۲۵ دقیقه ای سوخاری میکنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

هرچی پول بیشتر بدی کیفت دستگاه بهتره ،چه از تفلون داخل چه بدنه مقاوم 

ولی کلی بگم دستگاه فوق العاده ای هست ،غذا داخلش بینظیر خوشمزه میشه خیلی به کارمیاد 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

سلام عزیزم 

به نظر من نسل قدیم سرخ کن بدون روغن نخر، نسل جدید سرخکن بدون روغن المنت پایین داره که غذارو کامل مغز پخت می کنه و ظرفیتش بالاتر از سرخ کن های قدیمی هست و لوازم جانبیش تکمیله. کلیک کن روی  سرخ کن کومتای که فروشگاه نظری تخفیف ویژه ای برای این محصول گذاشته رو از دست نده.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.