2777
2789
عنوان

کسی بوده طلاق بگیره، و بعدش بشیمون بشه؟ یعنی ممن اینقد

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چون دوسش داری حسادت میکنی بعد شما کسی بیاد ،،،بعدش که چندوقت بگذره با ده تا زنم باشه برات اهمیت ...

دوسش ندارم،فقط اعصابم بهم میریزه من به همه حا رسوندمش،الان بخوام برم،ولی از اونطرفم حس وححالی نمونده یعنی از بس بی احترامی کرده رابطه عاطفی باهاش یحوری

خوب وقتی تو رفتی چکار داری کی میاد اگه خوب بود که خودت نمی رفتی بیچاره اونی که میاد 

درکل مرد بدی نیس،ولی از بس بحثمون شده دیگه منو نمیبینه،چیزی نیاز داشته باشم واسم نمیخره،هیی امروز فردا میکنه،اخرشم بیخیال حتی واسه خوراکی خونه

دوسش ندارم،فقط اعصابم بهم میریزه من به همه حا رسوندمش،الان بخوام برم،ولی از اونطرفم حس وححالی نمونده ...

خب مهریه تو بذار اجرا، نمیشه که بخاطر پول خودتو نابود کنی

هرچند تا میتونی تلاش کن بخاطر بچه ت

هر بار که قهر کردم رفتم خونه پدرم پشیمون شدم و برگشتم نه اگه بچه داری این کارو نکن ولی اگه نداری و به این نتیجه رسیدی که دیگه نمیتونی تا بچه نیست جدا شو چون با بچه اصلا امکان نداره مگه این که بچتو بزاری زیر پات 

ان شالله خدادلتواروم کنه دخمل نازتم خوشبخت میشه 

ممنون دلم گرفته

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

تاپیکاتوخوندم میدونم دلت براهمسرت تنگه این روزا سختن بخودت بگومیگذرن باچنین آدمی بهیچ وجه برنگرد وقت ...

اخه دعا کن برام

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏